Лалатовић: Морамо да победимо Спартак

ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ ИСТАКАО ДА ЋЕ ЕКИПА ИГРАТИ НАПАДАЧКИ,

УПРКОС ДОБРИМ ИГРАМА СПАРТАКА НА СТАРТУ ПРОЛЕЋНОГ ДЕЛА

Ненад Лалатовић

        Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да његов тим мора да победи Спартак у Суботици, упркос томе што је извесно да их у Суботици очекује изузетно тежак терен.

        Црвено-бели су се на старту сезоне већ „оклизнули“ на лошем терену у Нишу када је освојен само бод, а Лалатовић се нада да ће екипа овај пут успети да пронађе пут до противничке мреже.

        - Звезда никад не игра дугим лоптама и покушаћемо да пас игром дођемо до завршнице. Трудићемо се да одиграмо боље у односу на претходне мечеве и надам се да ћемо брзо постићи гол јер је после тога све лакше - рекао је Лалатовић на конференцији за медије на стадиону „Рајко Митић“.

        Лалатовић је истакао да ће екипа играти нападачки, упркос добрим играма Спартака на старту пролећног дела.

        - Чека нас тешко гостовање, гледао сам Спартак и имао шта да видим. Имају сјајне појединце, играју организовано свих 90 минута и неће бити нимало лако - навео је Лалатовић.

        Млади тренер Звезде имаће на располагању опорављеног Сава Павићевића, док су мале шансе да у Суботици заигра Дарко Лазовић због температуре.

        Тежак меч у Суботици очекује и фудбалер Црвене звезде Михаило Ристић.

        - Очекује нас тешка утакмица на тешком терену, а Спартак је тврд противник. Везали смо две победе и у добром расположењу гостујемо у Суботици. Битно је да постигнемо брз гол, није важно на који начин - изјавио је Ристић.

        Утакмица 19. кола Суперлиге између Спартака и Црвене звезде игра се у суботу од 14.30 на Градском стадиону у Суботици.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари