Ного: Стојим иза својих речи, а ако има нешто спорно - ту је тужилаштво, нека реагује

МАРТИНОВИЋ: САМО СЕ БАВИТЕ ИЗМИШЉАЊЕМ НАЈМОНСТРУОЗНИЈИХ ЛАЖИ ПРОТИВ ВУЧИЋА

         ПОСЛАНИК Двери Срђан Ного позвао је данас са скупштинске говорнице тужилаштво да реагује ако је прекршио закон и навео да мора бити позван на одговорност уколико је, "како му се ампутира" упутио претњу највишим државним функционерима.

         Ного је на седници парламента, пошто се повела полемика о његовој изјави, рекао посланицима, да не читају шта је пренето од његове изјаве у новинама, већ да треба да погледају снимак онога о чему је говорио, па тек онда да говоре о његовим речима.

         "Ја иза својих речи стојим, а ако има нешто спорно, ту је тужилаштво, нека реагује и нека ме позове уколико сам ја прекршио било који члан закона. Нисте ви ти који треба да тумачите да ли је кршен закон већ надлежно тужилаштво", рекао је Ного.

Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић оценио је да се у Србији ствара иста атмосфера, каква је била пре 5. октобра 2000. године.

         Он је рекао и да је измишљотина и плашење грађана изјава Срђана Нога о потписивању споразума Даблинског споразума који ће у Србији довести милион миграната, а због које је рекао да Брнабић и Вучић треба да буду обешени на Теразијама.

         "Ово је постала патологија. Ви ништа друго не радите сем што измишљате најмонструозније лажи на рачун Вучића, Ане Брнабић и министара у Влади Србије", рекао је Мартиновић.

         Он је казао и да су "вешање на Теразијама измислили Немци за време Другог светског рата и да му је потпуно јасно зашто је то изговорено", истичући да су Двери по идеологији "Љотићевци".

         "Време вешања на Терзијама је прошло. Време ДОС-а је прошло, тога више у Србији неће бити", рекао је Мартиновић.

         Ного је после тога добацивао Мартиновићу из посланичке клупе због чега му је изречена опомена.

 

 

Категорије: 

Коментари