Србофоби на дочеку ватерполиста клицали „Бранићемо ових дана Црну Гору од душмана“

ИН4С:  ЗАТО ДОБАР ДИО ЗЕМЉЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИДЕНТИФУКУЈЕ СА `АЈКУЛАМА` И `СОКОЛИМА`

* Тешко ће се ишта промијенити док се спортисти који бране боје црногорске селекције јасно не успротиве инструментализацији њихових успјеха у сврху промоције србофобије и партије која преко три деценије уништава Црну Гору

________________________________________________________________________

        ФЕНОМЕНАЛНА, борбена ватерполо репрезентација Црне Горе, која је на минулом Европском првенству чудесним преокретом савладала Хрватску и тако освојила бронзану медаља, стигла је на Трг Независности у Подгорици, да са највјернијим навијачима прослави то изванредно спортско достигнуће.

        Изванредни селектор Владимир Гојковић, те један од најбољих ватерполиста у минулој деценији Александар Лека Ивовић са саиграчима дочекани су са одушевљењем, уз већ уобичајени фолклор, и узвике на италијанском језику.

        Ипак, током дочека, који је преносила и РТЦГ, јасно су се чули и узвици – „Бранићемо ових дана Црну Гору од душмана“.

        Ти узвици сигурно нијесу дошли из грла искрених љубитеља спорта и ватерпола, којих је на Тргу било. Али, било је и оних других, којима је свака свечаност овог типа повод да искажу властиту некултуру и мржњу према Србима.

        Није тешко препознати од кога се ови, из читаве Црне Горе окупљени србофоби и љубитељи бесплатног бензина, спремају да „бране“ отаџбину. Нити чуди што од таквих, баш на Савиндан, долазе овакве поруке.

        А, није тешко схватити ни зашто добар дио ове земље не може да се идентификује са „ајкулама“, „соколима“, „лавицама“ итд.

        И, тешко ће се ишта промијенити, док се спортисти који бране боје црногорске селекције јасно не успротиве инструментализацији њихових успјеха у сврху промоције србофобије и партије која преко три деценије уништава Црну Гору.

        n4s.net/dosli-da-docekaju-bronzane-vaterpoliste-pa-porucili-branicemo-ovih-dana-crnu-goru-od-dusmana/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари