Сваки Србин пуним срцем треба да се моли Господу за спас и победу Ципрасове Грчке

НИКО СЕ ОД МАЛИХ У ЕВРОПИ ЈОШ НИЈЕ ОВАКО СИЛНО СУПРОТСТАВИО ФИНАНСИЈСКОМ ГАНГСТЕРАЈУ

 • Грчка је нападнута земља и само зато што је одлукама бивших корумпираних влада увучена у ЕУ. Њеним улицама само тренутно не тече крв, али - усуди ли се Грчка да политички и еконосмки иде до краја у пружању отпора - крв ће пасти
 • Да ли ће то бити урађено тако што ће ЕУ берзански бандити мало више красти него обично, да би могли да исплате дневнице кољачима из Исламске државе или неким другим извршиоцима, или ће наручено убиство Грчке исплатити тако што ће повећати порезе својим сиромашнијим држављанима, још није сасвим јасно. Али. као ни другима који су се усудили на отпор - тако неће бити опроштено ни Грчкој
 • Онако како је блаженопочивши Архиепископ атински и све Јеладе, Христодул, 1999. године храбро и јавно у НАТО камере рекао „Грчка православна црква и грчки народ се моле Господу за победу СР Југославије и Србије над НАТО освајачима“ - тако данас и сваки Србин без отклона и пуним срцем треба да се моли Господу за спас Грчке и њену победу у рату са најгорим и најђаволскијим могућим непријатељем свег поштеног света у Европи, са НАТО оштрицом у овом делу планете - бриселском хунтом

         Пише: Оливер ВУЛОВИЋ

         СРБИ би требало посебно да обрате пажњу на део Ципрасовог излагања у којем он каже да „Европа није власништво и да у њој нема гостију“ током његовог образлагања нацији одлуке владе о расписивању националног референдума о уцени светске финансијске банде упућене Грчкој.

         Уцени путем које  је Грцима „понуђено“ да уже буде само дуже а хоклица и даље на две ноге а што би Грчку неизоставно и даље водило у наставак раста незапослености, општу дугорочну  социјалну несигурност, даљи суноврат привреде и рецесију без краја.

         Срж спора између Грчке и њених поверилаца-зеленаша је у томе што такозвана Тројка није прихватила разумне грчке предлоге да и онако незаконито наметнут дуг отплати кроз повећање пореза богаташима већ је Тројка упорно и немилосрдно инсистирала на наставку стезања каиша сиромашног становништва.

         Нормалан човек се го скида у интими. Када га други на тако нешто тера против његове воље - онда се то зове укидање слободе и понижавање.

         Ципрас је донео одлуку да Грке, али и светски финансијски гангстерај, путем референдума подсети да грчка држава, осим на пуким материјалним носачима, стоји и на носачима националног достојанства, дуге и славне историје, суверенитета и истинске народне демократије па чак, и ако предводи левичарску коалицију, и на чврстим неизвитопереним православним темељима.

         Нико под милим Богом не зна докле ће Ципрас успети да издржи у одбрани Грчке, али нико од када у Европи свакодневним животима влада шпекулативни капитал није још присуствовао оволикој силини отпора коју Ципрас том капиталу и његовим политичким експонентима тренутно пружа а да то није велика држава попут Русије.

         На Балкану од 1999. године и оружаног отпора српског народа се није чуо глас протеста и побуне понижених, обесправљених и подлим и прљавим триковима у дужничко ропство отераних до Ципрасовог позива Бриселу да погледа у речник израза и појмова и схвати да солидарност не само да није избрисана већ да она стоји и као основно везивно ткиво и саме ЕУ ако би ЕУ уопште икада и смела од САД да буде оно за шта се лажно представља од свог оснивања.

         Уместо да грчки народ буде бос и го, Ципрас, модерни европски хришћански социјалиста који се није заклео над Библијом када је постајао премијер али који је касније без задњих мисли, са љубављу, братски и са разумевањем прихватио помоћ и Грчке православне цркве и који слободу, једнакост и братство не жели насилно да чупа из Јеванђеља – одлучио се да ЕУ Цара, оличеног у беспризорном и илегалном окамаћивању, тотално разголити и лиши га лажне одежде од Грка превареног доброћудног међународног филантропа.

         Да на чистац и пред суд светске јавности изведе и раскринка праве намере и циљеве тзв.повериоца а у суштини подмуклих окупатора Грчке који се од Хитлеровог гаулајтера, који је 1941. године претњом пиштољем на челу шефа грчке националне банке од ње узео на „зајам“ 12 милијарди данашњих евра које Немачка никада није вратила, у данашњем времену разликује само по томе што је пиштољ испод стола а дивизије замењене криминалним банкарским дериватима.

         Грчка је нападнута земља и само зато што је одлукама бивших корумпираних влада увучена у ЕУ - њеним улицама само тренутно не тече крв, али усуди ли се Грчка да политички и еконосмки иде до краја у пружању отпора - крв ће пасти.

         Да ли ће то бити урађено тако што ће ЕУ берзански бандити мало више красти него обично да би могли да исплате дневнице кољачима из Исламске државе или неким другим извршиоцима, или ће наручено убиство Грчке исплатити тако што ће повећати порезе својим сиромашнијим држављанима, још није сасвим јасно, али као ни другима који су се усудили на отпор, тако неће бити опроштено ни Грчкој.

         Онако како је блаженопочивши Архиепископ атински и све Јеладе Христодул 1999. године храбро и јавно у НАТО камере рекао „Грчка православна црква и грчки народ се моле Господу за победу СР Југославије и Србије над НАТО освајачима“ - тако данас и сваки Србин без отклона и пуним срцем треба да се моли Господу за спас Грчке и њену победу у рату са најгорим и најђаволскијим могућим непријатељем свег поштеног света у Европи, са НАТО оштрицом у овом делу планете - бриселском хунтом.

         До победе.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Радослав's picture
Радослав (није потврђен) 17:18 30.06.2015.

 • +45
Voting is closed.

Важно да ми на путу који нема алтернативе и даље срљамо ка ЕУ.

Baja's picture
Baja (није потврђен) 19:37 30.06.2015.

 • +18
Voting is closed.

Lično se molim Bogu za grčki narod,da bude saboran i pametan i nađe izlaz iz bezizlaza.
Ne treba sudbinu Grčke vezivati za trenutnu vladu koja je demagoškim obećanjima podosta doprinela stanju u kojem se nalazi Grčka.Ako uspeju svojm politikom koja je loša da izvuku neki ustupak i smanje sumanuti dug Grčke od 250.000.000.000 evra i previše od ovih demagoga.
Čudim se i reakcijama komentatora na ovoj vesti da će ova od amerikanaca podržana vlada neke čudesne odluke i zaokrete da donese.
Živi bili pa videli...

Ивке's picture
Ивке (није потврђен) 12:07 01.07.2015.

 • +10
Voting is closed.

Мислим да си погрешно разумео крајње намере америчке владе. Не подржава она грчку владу због љубави према Ципрасу и Сиризи, већ због тога што сукоб Атине и ЕУ води даљем разједињавању ЕУ и њеном лакшем покоравању Вашингтону. Управо Ципрасово супротстављање глобалним банкстерима ни најмање не одговара САД али у тренутној геостратешкој утакмици добит од хаоса у ЕУ је привлачнија од свргавања владе једне мале земље. Што већи хаос у ЕУ то горе по Русију, а тамо је главни добитак.

Baja's picture
Baja (није потврђен) 12:51 01.07.2015.

 • +11
Voting is closed.

Po poslednjim vestima ,današnjim bio sam u pravu u prognozi ...

драганз's picture
драганз (није потврђен) 17:19 30.06.2015.

 • +39
Voting is closed.

АМИН !

dve molitve's picture
dve molitve (није потврђен) 17:54 30.06.2015.

 • +52
Voting is closed.

Molim se da Cipras ne popusti, a da ono smeće izdajničko iz Nemanjine pukne od besa, stida i narodne revolucije!

vojna's picture
vojna (није потврђен) 18:47 30.06.2015.

 • +17
Voting is closed.

Bog ih Blagoslovio, makar pobili i 2 trecine grka, al oni ce da idu u Raj,
biche novi Raj na Balkanu i u Jerusalim! Amin.

Нада's picture
Нада 19:12 30.06.2015.

 • +24
Voting is closed.

Оливере, Србине, саваку твоју реченицу поздрављам.

rastko's picture
rastko (није потврђен) 19:39 30.06.2015.

 • +16
Voting is closed.

PA NASLOV CLANKA JE POTPUNA GLUPOST,CIPRAS UOPSTE NIJE GRK A VEZA MU JE BRUKING INSTITUT
I SOROS.GRCKA NECE BANKROTIRATI JER AKO ONa BANKROTIRA ,BANKROTIRAT CE CELA EVROPA.
NEMA GRCKA DUGOVE,JER SU SVI PRELIVENI NA NEMACKU.TO JE SVE VELIKA IGRA I PRIPREMA ZA UVODJENJE NOVIH RADIKALNIH MERA U EVROPSKOJ ZAJEDNICI.
KAO I KOD NAS STO NAM UVALJUJU "PAROVE"KAO NAJGLEDANIJI RIALITI PROGRAM,POLICIJA SE PREKO NOCI NAORUZAVA A TO JE SVE MOZDA PREDTEKST ZA ZVANICNU IZDAJU KOSOVA.

S POSTOVANJEM!

Спиридон's picture
Спиридон (није потврђен) 20:12 30.06.2015.

 • +23
Voting is closed.

Дебилчино под један искључи та глупава велика слова на тастатури јер ако си ти ћорав нисмо ми остали, под два Ципрас је 1000% Грк пореклом горе из Епира са планина одакле су људи честити и држе своју реч, под три у ту дебиларију о Сорошу што си покупио негде на неком сајту за који су Треће око & Информер озбиљне и едукативне новине могу да поверују само такве неписмене будалетине какав си ти.

rastko's picture
rastko (није потврђен) 21:34 30.06.2015.

 • +13
Voting is closed.

SPIRIDONE,NEMOGUCNOST KONTROLISANJA VLASTITOG ADRENALINA VEROVATNO UZROKUJE OVAKO
NEUKUSAN KOMENTAR NA MOJ KOMENTAR,NO IPAK CU BITI TOLIKO VELIKODUSAN PA CU TI PRPORUCITI
IZVANREDNU KNJIGU NASEG OBRAZOVANOG PISCA KOJA SE ZOVE"SRBIJA-Zemlja koju su pojeli skakvci"
Pretpostavljam da ces je doziveti kao dozivotnu literaturu.

HVALA ZA UVREDE,NO SVAKAKO ZELIM TI MIRNO I PUNIM JEDRIMA NAPRED!

SLO's picture
SLO 23:18 30.06.2015.

 • +12
Voting is closed.

Procitao si jednu knjigu o Grckoj i smatras da sve o njoj znas. U stvari ti ne znas ni sta si procitao jer ti je potreban neko da ti to protumaci.

imw's picture
imw (није потврђен) 04:56 01.07.2015.

 • +13
Voting is closed.

Tesko da si ti ista procitao. Nemogicnost kontrolisanja sopstvenog mozga prouzrokuje ovakve budalastine, koje si ti napisao, da budem slikovit. I nisam Spiridon. Ja sam Plivadon...za takve kao ti.

Нада's picture
Нада 20:22 30.06.2015.

 • +21
Voting is closed.

Чему оволике измишљотине о чистокрвном Грку Алексису Ципрасу?!

www.pravda.rs/2015/06/29/gardijan-cipras-ko-gavrilo-princip

Владимир011's picture
Владимир011 (није потврђен) 11:34 01.07.2015.

 • +9
Voting is closed.

Свака част за коментар. Нису људи у могућности да виде далеко, што због умног количника, што због аеросола.
Ево једног линка за све оне попут Чединог лизогузца спиридона (веома болесног човека) и аустријског коњушара СЛО (колаборационисте у покушају):
http://on.rt.com/n99m43
Вест од пре 15 мин...

milovan's picture
milovan (није потврђен) 19:55 30.06.2015.

 • +21
Voting is closed.

Samo hrabro braćo Grci nedajte da vas judeomasonski bankarski ološ ponižava, vi ste centar pravoslavne vere Sveta gora se moli za vas ,Gospod će pokrenuti pravoslavnu Rusiju da vam pomogne.Vaša pobeda će biti najveće poniženje izdajniku Vučiću i ostalim njemu sličnim izdajnicima u svim pravoslavnim zemljama.Po rečima Svetog Kneza Aleksandra Nevskog ‚‚Bog nije u sili nego u pravdi i istini'' on je pobedio Nemce pobediće ih i Grci.

Eshil: Persijanci's picture
Eshil: Persijanci (није потврђен) 20:14 30.06.2015.

 • +22
Voting is closed.

Grci, setite se da ste se opredelili za rat protiv Persije zahvaljujući samo jednom glasu preko polovine, i naravno pobedili ste na čuvenom Maratonu! Grci pamtite svoju prošlost, uradite isto i nećete pogrešiti a spasićete i sebi i ostali deo sveta! Napred...

Ја, Мирка's picture
Ја, Мирка (није потврђен) 20:42 30.06.2015.

 • +23
Voting is closed.

Вулинов текст као увек удара у срж проблема. Иначе и ја сам помало сумњала да је Ципрас експонент ЕУ или УСрА, али да то јесте, он би већ на почетку обрнуо ћурак наопако, како је то урадио наш велики, једини и јединствени вођа АВ. Ципрас и његова влада се лавовски боре већ шест месеци са ММФ аждајом и на крају су решили да питају нрод који их је и избрао. Напред Ципрас, напред Грци, наши неолиберални керови су већ почели да лју против вас (http://www.dragas.biz/kerovi/) како би се умилкили својим газдама! Доле фашистоидна творевина ЕУ, живела Србија!

Деспоткиња's picture
Деспоткиња (није потврђен) 21:20 30.06.2015.

 • +15
Voting is closed.

Аутор није никакав Вулин већ се зове Оливер Вуловић - пише на почетку.

Константин's picture
Константин (није потврђен) 21:12 30.06.2015.

 • +14
Voting is closed.

Респект и подршка Грчком народу и његовој влади !

ПС. Зарине (ако ниси отишо већ на летовање) знаш ли због чега не ради www.altermainstreaminfo.com.... ?

Ја, Мирка's picture
Ја, Мирка (није потврђен) 21:46 30.06.2015.

 • +19
Voting is closed.

Извињавам се заиста сам направила лапсус! Какав Вулин, глупост, ВУЛОВИЋ Наравно! Извините, моја грешка!!!

srb i ja's picture
srb i ja (није потврђен) 22:47 30.06.2015.

 • +18
Voting is closed.

Vucic dominira na pinku kod onog smrada u emisiji.. Js ne znam kako ih vise sram nije,u program se javljaju ljudi koji citaju instrukcije sa papira,novinari mu postavljaju vec pripremljena pitanja... Sramota,dokle vise js ne znam.

Џо's picture
Џо (није потврђен) 22:50 30.06.2015.

 • +16
Voting is closed.

"О велики господе, коначно учини нешто да уништиш наше непријатеље. Удахни господе Ципрасу божански дах да победи евро-сатанисте"

Овако изгледа типично размишљање Срба губитника, молимо се теби Боже да не би ми морали мрднути своју стражњицу. Осим што је штетно за умно здравље и не доноси никакву конкретну корист; доноси и непотребну клерикализацију друштва и људског размишљања, која није у складу са стварном религиозношћу становништва. С нама је Бог, побићемо све непријатеље на фејсбуку.

Biserka's picture
Biserka (није потврђен) 08:27 01.07.2015.

 • +14
Voting is closed.

Dzo, Pa tako su se i jeshe jevreji molili i Hrista pravednika razapleli..Zasto tebi smeta da se srpski,grcki,ruski narod moli da se djavoli zapada a i tvoje jeshe udalje od ovog napacenog i opljackanog naroda..
Sram te bilo podlacu jevrejski.

Gospode Bože naš, spasi narod svoj i blagoslovi nasleđe svoje; sačuvaj punoću Crkve svoje, osveti one koji ljube krasotu doma tvoga; Ti ih proslavi božanskom silom tvojom, i ne ostavi nas koji se u Tebe nadamo.

miško's picture
miško (није потврђен) 23:28 30.06.2015.

 • +17
Voting is closed.

Ovo su istorijski momenti, ne samo za Grčku nego za sve nas. Bankarska pljačkaška oligarhija je u problemu ako grčka bankrotira i bude izbačen iz EU, jer će doći do ISTRAGE u Grčkoj SIGURNO o tome kako je do tolikog duga uopšte i došlo, a to će onda ZVANIČNO ogoliti sve mahinacije na svetskom tržištu kapitala u zadnjih 15-20 god. U pitanju je teška pljačka globalnoih razmera i pokušaj kontrole čitavih država kroz marionetske vlade finansijski ucenjenih poslušnih birokrata kojima ne gine robija i ako se suprotstave bankarskoj oligarhiji ili pak ako ne uspeju da drže politku sopstvenih država pod kontrolom medjunarodnih bankarskih kartela.Dugovi velikog broja država na svetu su enormno narasli ODJEDNOM zbog navodnih poremećaja na finansijskim tržištima koje su orkestrirano u zaveri izveli upravo isti ti bankarski nadnacionalni karteli i tako preko noći čitave nacije napravili svojim personalnim dužničkim robovima.Cela stvar se svodi na papiriće i na to da li neko veruje u te papiriće i tu prevaru i tako SVESNO pristaje da ga do kraja života muzu ko stoku ili će ljudi reći dosta lopovima i najuriti ih iz sopstvene zemlje i to BEZ papirića.Neka naštampaju NOVE to i nije toliko skupo kako izgleda .Ništa njima ne teba platiti ni jedan jedini cent posle prevare koju su počinili jer to je razlog za prekidanje dužničko poverilačkog odnosa apsolutno.Lopovima treba jasno rećui u lice da su lopovi i najuriti ih odmah bez ikakve naknade a ako pokušaju nešto juriti ih personalno sa tajnim službama svuda po svetu jer SVI oni imaju ime i prezime i nisu božanski NEDODIRLJIVI ili otporni na exploziv i metke.Taj bankarski ološ mora da ZNA da će za svoje pljačke i prevare ODGOVARATI i glavom ako pokušavaju bilo kakve mahinacije i destabilizacije država koje su pokušali da opljačkaju na prevaru.Neka ih čuva američka policija ako možew da ih sačuva ali čisto sumnjama da bi ih tako nešto spasilo ako bi neko zaista krenuo organizovano da lovi njhova debela lopovska dupeta je to su oni-LOPOVI i ništa drugo.

GdjaX's picture
GdjaX (није потврђен) 23:36 30.06.2015.

 • +20
Voting is closed.

Grci, odrzite lekciju iz prave demokratije!

Бранислав's picture
Бранислав (није потврђен) 13:37 01.07.2015.

 • +9
Voting is closed.

...последња вест..Ципрас је прихватио услове ММФ....биће да је и он још један фолирант и квази борац против накарадне ЕУ..

milovan's picture
milovan (није потврђен) 15:24 01.07.2015.

 • +12
Voting is closed.

Nemoj da veruješ zapadnoj propagandi koju ovdašnje novine odmah prenose kao apsolutnu istinu.

Додај коментар