„Српско становиште“ мора од власти ултимативно затражити ТВ са националном фреквенцијом

НЕКАД СУ ХТЕЛИ ДА НАС УТОПЕ У АУСТРО-УГАРСКУ

- САДА НАС ИЗ ИСТИХ РАЗЛОГА УТАПАЈУ У ЕУ И NATO

Пише: Оливер ВУЛОВИЋ

 • NATO аншлус Црне Горе брутално показује да је на делу зацртани тајни српски Тријанон који се успореним ходом и уз помоћ низа политичких међукорака, попут такозваног Дијалога у Бриселу и голог монопола NATO силе, незаустављиво креће ка свом финалном резултату - сабијању српске државности у границе Београдског пашалука, на онолику територију која више никада неће бити препрека на антиправославној геостратешкој линији Англосаксонаца, Германа и Ватикана
 • У лажној држави Црној Гори се наставља са нарученим одигравањем процеса општег удеса Српства на институционалном нивоу, али монтенегринерска Кристална ноћ - када ће се кренути и физичко истребљивање Срба - приближиће се уласком лажне државе Црне Горе у NATO брже него што се у овом тренутку може назрети
 • Сви који заиста желе да преузму одговорност спасавања народа од NATO окупације - најхитније морају да заједнички и неодступно раде на преузимању од власти једне националне РТВ фреквенције преко које ће се нацији ставити на увид све опасности по њен опстанак
 • Национална фреквенција за друго мишљење није никакав акт добре воље садашње ЕУ власти на који се мора чекати - то је непорециво право које се мора захтевати одмах и сада и истрајавати у том захтеву свакога дана а не таворити у чекању да нам дође Раша тудеј на српском или неки њен дериват
 • Тај захтев мора бити ултимативан и не сме бити предмет преговора. Он мора бити испуњен, у име демократије, у име мира

        NATO позивница Црној Гори, иако на глобалном нивоу наставак антируског војног позиционирања, паралелно је тријумфални облик и резултат пројекта наметања нашем народу идеологије српске националне кривице преко које се врши даље уништавање српске државотворне идеје и територијално сакаћење историјског српског животног простора.

        Забављен беспотребним креирањем унутрашњих друштвених сукоба иако има апсолутну власт, картел владајућих политичких странака и фирми у Србији - глорификацијом и наметањем калвинистичког облика привређивања, уопште по народ страдалне економије и политике „војне неутралности“ a као надполитика којима покушавају да медијски покрију све ужасе који се у Србији дешавају - самоспаљивањe људи пред судским извршитељима, склањање погледа од камера док је рука у контејнеру, самоубистава чистачица до војних пилота - свесно и издајнички не диже глас да укаже на специфичности, посебности, захтеве и права општег српског националног интереса који се NATO аншлусом Црне Горе брутално поништавају.

        На делу је од NATO пакта зацртани тајни српски Тријанон који због праведне природе борбе коју је Србија водила против NATO пакта као освајача и ставова Русије и Кине није могуће Србији наментнути путем неке велике међународне конференције, али који се успореним ходом и уз помоћ низа политичких међукорака, попут такозваног Дијалога у Бриселу и голог монопола NATO силе, незаустављиво креће ка свом финалном резултату, сабијању српске државности у границе Београдског пашалука, на онолику територију која више никада неће бити препрека на антиправославној геостратешкој линији Англосаксонаца, Германа и Ватикана.

        Црна Гора, заснована на Светосављу и Косовском миту у којој је терором ЕУ и NATO пакта задњих девет година наметнут ексклузивистички положај лажне нације Монтенегрина а српски народ сведен на словенско робље случајно затечено на тој територији и које се за сада толерише у одређеном проценту са тенденцијом да се тај проценат сведе на старчевићко-туђмановски ниво у данашњој Хрватској, лажна је држава исто онолико колико је и Косово лажна држава из које је 90 одсто популације словенског робља протерано и побијено и чије се културно и историјско наслеђе плански девастира.

        У тој лажној држави Црној Гори се наставља са нарученим одигравањем процеса општег удеса Српства на институционалном нивоу али дан - монтенегринерска Кристална ноћ када ће се кренути и физичко истребљивање појединца-Србина - приближиће се уласком лажне државе Црне Горе у NATO брже него што се у овом тренутку од владајућих бесловесних акустичних непогода са тв екрана може назрети.

        На трагу некадашњег немачког предлога да се питање јужнословенског живља на Балкану најлакше може решити његовим укључењем у Аустроугарску царевину, сада ЕУ и NATO пакт путем и NATOвског формалног освајања Црне Горе, пренешено поручују Србима да се неко бездржавно српско уједињење може остварити само у оквиру њихових интеграција с' тиме што NATO интеграције безусловно претходе свим другима.

        NATO пакт, који је уједно и засебан субјект и егзекутивни објект американизације Европе и свега што се још може американизовати у свету, полази од стајалишта да се Европа завршава тамо где су биле тачке додира Аустроугарске и Османлија, те му прождирањем свих српских територија око будућег Београдског пашалука неће баш толико тешко пасти да једној таквој српској минијатури призна толико жељену „неутралност“ и приступи дељењу својих интереса над њом, са рецимо Турском и Природном Албанијом.

        Преплашени српски народ, који живи под терором најнељудскије верзије неолибералног капитализма, запљуснут „алтернативним мишљењима“ корумпиране „патриотске интелигенције“ преко којих се води лажна полемика са друштвеном стварношћу, полемика у којој се иза површне критике власти крије дубинско повлађивање властима и изложен медијској агресији кроз декадентне телевизијске игроказе у реалном времену, пристао је да чека на одговоре како да изађе из својих проблема тако што ће посматрати расплет сукоба на глобалном нивоу несвестан да је тај процес „чекања и посматрања“ исто што и активно учествовање у издаји.

        Када дође моменат, првенствено социјалног отрежњења, а тада и до стварних друштвених сукоба, бојим се да ће бити тешко и да неће бити никога од националног поверења ко би могао да каналише силину народног беса који ће у својој акумулацији имати сегменте насиља, освете и множину личних захтева за задовољштину.

        Због такве перспективе која би такође ишла на руку онима који српски национални корпус желе да сведу на резерват у којем можда глобалистички хедонисти неће моћи неопорезовано да се коцкају и одају ниским страстима и у којем ће владати „српство“ али до којег ће се стићи кроз наше међусобно истребљивање и тако нас свести на задовољавајући, безопасан број и простор - сви они који заиста желе да преузму одговорност спасавања народа од NATO окупације најхитније морају на јавном плану да као заједничку дефинишу најважнију тачку везану за отпор насиљу којем смо изложени тако што ће заједнички и неодступно радити на преузимању од власти једне националне РТВ фреквенције преко које ће се нацији ставити на увид све опасности по њен опстанак и приказати јој који се све методи користе ка том циљу.

        Национална фреквенција за друго мишљење није никакав акт добре воље садашње ЕУ власти на који се мора чекати, то је непорециво право које се мора захтевати одмах и сада и истрајавати у том захтеву свакога дана а не таворити у чекању да нам дође Раша тудеј на српском или неки њен дериват и уз пут још прихватити као нормално и природно да се кроз „излазак државе из медија“ у ствари финализује монопол владајуће интересне групације над свим медијима и пласира само једна, NATO-ЕУ истина.

        Уједињењем и бескомпромисним истрајавањем на тој тачки борбе и победом у тој борби, све политичке организације које у том процесу буду учествовале могу доказати да су достојне народног  поверења и добре вере да се не окупљају због простог уласка привилегованих појединаца у Скупштину, јер народ не интересује њихов „проценат“ и број мандата већ слобода.

        Тај захтев мора бити ултимативан и не сме бити предмет преговора.  

        Он мора бити испуњен, у име демократије, у име мира.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Слободан Драгићевић's picture
Слободан Драгићевић (није потврђен) 13:15 07.12.2015.

 • +24
Voting is closed.

Стварно у Србији не постоји електронско јавно гласило које је у рукама српског народа. У свим тим јавним гласилима седе и управљају њима, ЦИА-ини људи.

бв's picture
бв (није потврђен) 13:27 07.12.2015.

 • +19
Voting is closed.

Најгоре је што све то ми и плаћамо (мислим пре свега на РТС , десетине милиона долара/евра годишње) било директно из буџета, било од 2016. и преко преплате.

Мирослав Ђукић's picture
Мирослав Ђукић (није потврђен) 15:46 08.12.2015.

 • +2
Voting is closed.

А што плаћате? Одбијте да плаћате телевизију која ради за окупатора!

Бранко's picture
Бранко 13:53 07.12.2015.

 • +16
Voting is closed.

Све земље у окружењу имају националну телевизију сем Србије. Србија једина има "јавни сервис"?
Шта рећи?

Анонимус's picture
Анонимус (није потврђен) 14:29 07.12.2015.

 • +16
Voting is closed.

Osim sto nema nacionalnu televiziju, srpski narod nema ni nacionalnu opoziciju. DS, LDP, LSV, SDS , SPO... sve je to NATO opozicija. Zato kritike vlasti od strane te opozicije ne treba pozdravljati, niti podrzavati. Oni bi nas jos brze uvukli u NATO nego sto nas, puzeci, uvodi sadasnja vlast. Inace, i jedni i drugi su u dupetu CIA zlocinaca.

dfvt's picture
dfvt (није потврђен) 22:06 07.12.2015.

 • +2
Voting is closed.

Kao i: DSS, Dveri, SRS, Treca Srbija, Zavetnici, Obraz, Nasi... sve NATO ispostave laznih nacionalista.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 23:49 07.12.2015.

 • +4
Voting is closed.

Kao i DFVT.

dfvt's picture
dfvt (није потврђен) 09:47 08.12.2015.

 • +2
Voting is closed.

Druze jasno je da si drug clan partije i srbijanac pa te zato pogadja kad kazem nesto protiv partija, ali pokusaj biti civilizovan covek bar jednom. Srbi nestaju zbog partijskih gluposti.

Miladin's picture
Miladin (није потврђен) 15:42 07.12.2015.

 • +19
Voting is closed.

Kakva je svrha ovih tekstova u kojima se beskrajno mnogo puta pominje potrebno i mora, a ne daje se ni jedan jasan i konkretan cilj kako do toga doci. Lici na poziv plavuse za mir u svetu. Ono sto u tom tekstu pise, njegov sadrzaj poznat je vecini ljudi u Srbiji, ali ne i nacin kako do toga doci. Shodno tome, cekajuci pomenuti "mir u svetu" autor ovog teksta bi mogao da se javi, ako to smisli, sa nacinom da se njegove i nase zelje ostvare.

Duca's picture
Duca (није потврђен) 16:15 07.12.2015.

 • +12
Voting is closed.

Upravo tako! Ima ko može to da pokrene, iza koga stoje neki birači , znači neka masa naroda ina njemu je da to uradi.

dfvt's picture
dfvt (није потврђен) 09:48 08.12.2015.

 • +4
Voting is closed.

Cudi me da ti niko do sad nije napisao da si ustasa xaxaxa

Rtv taksa's picture
Rtv taksa (није потврђен) 17:19 07.12.2015.

 • +9
Voting is closed.

Zato nam uvode pretplatu. Neću je plaćati. Živela sloboda od medija, Živela sloboda od demokratije. Sloboda nema alternativu!!!

philenopsis's picture
philenopsis (није потврђен) 17:27 07.12.2015.

 • +9
Voting is closed.

Поштовани господине Вуловићу,
Из Ваших уста, у Божје уши!
Надам се да ће неко имати слуха да натера ову власт да попусти. Овако је неиздрживо живети: хлорисање мозга на свим каналима у свако време, а централни дневник на јавном сервису спржи и оно мало синапси које још финкционишу у нервном систему нас полунормалних.
Сви канали су тако намонтирани,да народ- од бебе до бабе- држе у психотичном стању у коме се жртва заљубљује у силоватеља и виче: још реформи, још ниже плате, још смањите пензије, још отровних лекова, још ГМО хране, још уништите војску, још нас дајте Хрватима, Мађарима и Арбанасима. Увек може- ЈОШ.
А пошто нам са свих канала поручују да смо мали, неспособни, безвредни народ коме треба променити свест - дакле ВЕРУ - и уместо православних да постанемо протестанти!!! , онда неко мора да овде обезбеди једнако моћно средство (дакле РТВ) која ће да говори СВЕ СУПРОТНО и да спречи да од правоцлаваца постанемо веберовско "оруђе које говори". Ми смо славни, храбри, слободарски народ, талентовани народ и да нас није, цео свет би још палио воштану лојаницу. Бирајте: од пророка, до математичара, физичара, књижевника и сликара, све имамо! Да ли знате да је Србин поставио руску царску обавештајну службу и да она и данас тако функционише? Да ли знате на којим су све положајима - Срби? Ко не зна сазнаће кад ти Срби буду ослободили своју земљу и на њих овим коментаром апелујем.
Вуловићу свака част јер је опет разбио мету по сред среде!

Adios Amigos's picture
Adios Amigos (није потврђен) 17:55 07.12.2015.

 • +5
Voting is closed.

Vi i dalje ne mozete da shvatite da je narod za zapad, a ne za Rusiju ! Mozda nisu svi za NATO, ali narod nza da treba motati tu pricu da ne bi dosli vi rusofili i krenuli opet da pricate bajke kao nekad sto vas je slala kominterna pa ste nam doveli Broza hrvata i unistili drzavu.

Mislite narod je to zaboravio.

Naravno da vam necemo dozvoliti da nas opet gurate u ratove. Ja bih vas licno sve deportovao u Sibir !

Miladin's picture
Miladin (није потврђен) 20:38 07.12.2015.

 • +14
Voting is closed.

Amigose, to sto je neko protiv zapada ne znaci da je za Rusiju. Pokusaj da to razumes. Citam tvoje komentare i stavove i oni su potpuno NATO-vski. Nekada pomislim da sama Jelena Milic pise pod tvojim nickom. No nebitno. Nista zapad nema da ponudi ne Srbinu, nego postenom coveku. Celokupna ta civilizacija izgradjena je na pljackanju sto sopstvenog naroda, sto drugih naroda, zarad vrhuske koja drzi vlast. Ono sto je narodu dobro i danas na zapadu je posledica prethodnih i trenutnih pljacki. Ako nista drugo pogledaj im muzeje. Pa u njima ima vise onoga stu su doneli iz Afrike i Azije nego sto je tamo ostalo ili sto su sami stvorili. A to je najmanji deo onoga sto su opljackali. Taj i takav zapad postojace samo dok budu imali koga da pljackaju. Stoga ne prodaji nam vise .... za bubrege. Gde god su uveli demokratiju svuda je jad i beda, a oni dobro zive od te demokratije. Ne znam da li zivis ovde u Srbiji i cemu se nadas sem ako se za neke mrvice ne pridruzis toj krvopiji koja sisa krv ovom narodu. U svakom slucaju spram teza koje ovde zastupas, sram te bilo.

dfvt's picture
dfvt (није потврђен) 22:09 07.12.2015.

 • +2
Voting is closed.

Sa ovim "sram te bilo" si pokazao svoj nivo svesti. Cao, dovidjenja.

Лазар's picture
Лазар (није потврђен) 23:23 07.12.2015.

 • +4
Voting is closed.

Какав си ти квалитетан дебил. Опасно угрожаваш амигоса... О каквом нивоу свести ти можеш да говориш???

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 23:51 07.12.2015.

 • +5
Voting is closed.

Šta je gade, odlaziš? Ajd' pa da proslavimo.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 22:54 07.12.2015.

 • +5
Voting is closed.

Odmereno . Bravo.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 22:55 07.12.2015.

 • +2
Voting is closed.

Odmereno . Bravo.

@amigos's picture
@amigos (није потврђен) 22:37 07.12.2015.

 • +5
Voting is closed.

Izgleda si ti amigose neki jadni i iskompleksirani četničić,
koji iracionalnim, smešnim i nemoćnim istupima pokušava
na sasvim pogrešan način da opere teško breme izdaje koja
ga pritiska.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 23:53 07.12.2015.

 • +3
Voting is closed.

Kakav četničić, to je NATO kretenčina koja se krije iza više nikova.

Боба's picture
Боба (није потврђен) 22:57 07.12.2015.

 • +6
Voting is closed.

Коме није било јасно да је тзв ''монтенигерија'' антисрпска творевина као и НДХ сада би већ морао да прогледа. Иста матрица на неделу исти циљ - затирање свега српског и то не само у 'монтенигерији' већ и у самој Србији.
Компромиса са овим изродима зато никада не може да буде. Или ће се Срби изборити са њима или ће нестати.

Pokret Otpora okupacionim snagama i kvislinzima's picture
Pokret Otpora o... (није потврђен) 23:54 07.12.2015.

 • +4
Voting is closed.

Ukoliko se NATO zlocinci usude da okupiraju Crnu Goru na poziv diktatora bez vecinske volje gradana koji bi to potvrdili na referendumu, NATO zlocinci ce biti napadnuti. Iznutra. Tu im nece vrediti nikakvi nosaci aviona i ostale trice.

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\...

POosk

Додај коментар