Србији је као хлеб насушни потребан чврст наслон на будућу руску православну империју

МОРАМО БРЗО ДЕЛОВАТИ ЈЕР ПРОВЕРА МОЖЕ ДОЋИ БРЖЕ НЕГО ШТО ПРЕТПОСТАВЉАМО

Пише: Оливер ВУЛОВИЋ

 • Србији је чврст наслон на Русију потребан као хлеб насушни јер ће се тако заштитити од NATO џихадиста и самог NATO пакта и обездуховљене ЕУ, а и лакше ће наћи заједнички језик са умереним исламом
 • Србији није потребно да други мисле да она може бити јака па да због тога са њом треба повремено тактизирати. Да би опстала, Србија мора заиста да буде јака а за то су јој неопходне и руске инвестиције и руско оружје
 • Морамо да хитно изађемо из ове учмале, плачљиве и пасивне животне и политичке доктрине у којој нас протестантским проповедима чврсто држи актуелни режим идући тако низ длаку наших осведочених непријатеља

        ОВО лудило од непрекидне изборне кампање - које је наставак организовани континуираног затрпавања јавног мњења јаловим, утопијским и злонамерним фразама као и конструкцијама разних социолошких и интернационалистичких школа мишљења те од режима насилне имплементације западних теолошких схема у наш животни и политички систем битисања - дефинитивно је довело народ у стање залеђености.

        Такво да је спречен да политички кандидује заиста снажну политичку организацију која ће непрестано и снажно обелодањивати да се налазимо на метаисторијској размеђи која налаже ургентан и радикално другачији приступ односима у земљи, околини и свету.

        Франачки војсковођа Карл Мартел је 732. године, код Поатјеа, чудесном победом над многобројнијим арапским легијама у последњем моменту спречио тадашњи, већ готово свршени чин европског цивилизацијског краха и потпадања Европе под апсолутну исламизацију.

        Исти сценарио предвиђен за Европу Срби су својим војскама ефикасно успорили на Газиместану.

        И после савремених насртаја агресивног ислама на Европу, од Босне преко Косова и Метохије и сада катаклизмичног померања становништва, дириговане исламске најезде преко наше територије са Блиског истока и севера Африке у Европу, однос европских престоница према Србима се упорно не мења.

        Одговор лежи у чињеници да Европа не мисли органски, не сеже до најдубљих и највиших структура Неба и земље и тако, не само да нам никада није признала наш Поатје, него нас је сурово и бескрупулозно вековима препуштала насилној исламизацији и ту исламизацију нашег народа и животног простора чак и политички и војно спонзорисала, а у последњим годинама и правним насиљем покушала да сва решења проистекла из терора над нашим националним и државним бићем зацементира, уводећи их у међународни правни поредак као обавезујућа.

        Исти циљеве са нашим народом и територијама Европа има и овог тренутка.

        Европа ће пробати да сада за заустави у Србији што год може више избеглица из Сирије, Ирака, Јемена, Авганистана, Сомалије и Либије, у намери да их спречи да продру у ЕУ а истовремено Србију коначно дубоко урони у процес исламизације и тиме је смести у хантингтоновски предвиђену граничну државу исламског света и „европске“ цивилизације.

        Европа упорно размишља само организационо и у том смислу Србију од ње не чека ништа добро.

        Ситуација захтева да се у тражењу решења за излаз из овог ужаса у којем се налазимо и још горег ужаса који нам прети ослањамо на православну геополитику и то онај њен сегмент који чини православна словенска цивилизација, концепт који захтева тесно везивање за Русију и из којег би се касније природно исходовала много употребљивија и конкретнија политичка стратегија према ЕУ, САД и муслиманском војно-политичком фактору као NATO саегзекутиви на овом терену.

        Србији је као хлеб насушни потребан чврст наслон на будућу руску православну империју која ће као таква лакше наћи заједнички језик са умереним исламом, а самим тим и неке од рецепата за то решење просто пренети и имплементирати на наше просторе и на тај начин нас заштити од NATO џихадиста а и самог NATO пакта и обездуховљене ЕУ.

        Србији није потребно да други помисле да она може бити јака па због тога треба повремено са њом тактизирати. Да би опстала, Србија мора заиста да буде јака а за то су јој неопходне и руске инвестиције и руско оружје.

        Тренутак је такав да ми више не можемо опстајати у сталној реторичкој запитаности већ морамо веома брзо дејствовати тако да резултати тог дејства могу бити веома брзо изложени провери у равни свакодневног а до тога, бојим се, нећемо још дуго чекати.

        Јасно позитивно одређивање Србије према православним геополитичким структурама помоћи ће и да се у земљи победе накаламљене калвинистичке пројекције начина брзе измене наше националне свести и увођења у мондијалистички штрас папир облепљено пуко робовласништво и савремени вид феудализма.

        Овакав приступ не би значио полазак на пут насилне мајоризације муслимана у земљи и околини, али ни стављања у други план јелинских православаца илити православних Бугара и Румуна, али се мора подвући црта и реално рећи - за сада сте на супротној страни, добродошли када будете искрено одлучили да се вратите.

        До тада, ми морамо учинити све могуће напоре да спасимо нашу аутентичну филозофију живота која је и допринела томе да данас ипак има неколико милиона нас који се можемо називати Србима.

        Морамо да хитно изађемо из ове учмале, плачљиве и пасивне животне и политичке доктрине у којој нас протестантским проповедима чврсто држи актуелни режим идући тако низ длаку наших осведочених непријатеља.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 13:40 05.02.2016.

 • +1
Voting is closed.

Jedna od naših najkrupnijih zabluda jeste da smo mi Evropu branili od islama. Evropa nema ništa protiv islama, nego protiv nas. Sa svim muslimanima se ona vrlo lako dogovori, njih lako toleriše na svojoj teritoriji i u svom susedstvu. Samo pravoslavne Srbe ne podnosi nigde. Slično, samo u možda nešto manjem intenzitu i uz primese straha pseća i za Ruse.

Branko Samac's picture
Branko Samac (није потврђен) 13:47 05.02.2016.

 • +24
Voting is closed.

Ту си потпуно у праву! Крсташи су правили кавгу са муслиманима а не православци. Крсташи и Ватикан су уз помоћ Муслимана срушили Византију! Треба ли рећи да је Аја Софија била 1000 година највећа црква на свету и да је Рим у хришћанству био стотинама година иза Византије.

Санчо Панса's picture
Санчо Панса (није потврђен) 14:37 05.02.2016.

 • +20
Voting is closed.

Nama se ukazala jedinstvena šansa, istorijskog značaja da se napokon primaknemo Rusiji i sklopimo određeni savez sa našim vjekovnom dobročiniteljem i stanemo pod njihov vojni kišobran, i konačno se otrgnemo sigurne propasti. Ne smijemo nikada zaboraviti: svaki ruski pad, ili onemoćalost kroz istoriju, Zapadnjaci bi koristili tu priliku da nas nanovo istrjebljuju!

Međutim, naši političari iz vrha vlasti, koji su napravili pakt sa anglosaksonskim đavolom, se pretvaraju da ne vide tu priliku koja nam nudi preporod u sveobuhvatnom smislu te riječi, i insistiraju na besmislenom udruživanju u savez krnje EU!? A to su isti oni koji su nam ubili na hiljade i hiljaade civila i uništili infrastrukturu, a sve to sa deset hiljada metara i bez mogućnosti sukoba prsa - u prsa!

Da bi nam onda doveli novu vlast koja će služiti njihovim interesima uništavanju naše nacije i dezintegraciji teritorije.

Sada kad je Rusija u samom vrhu, najmoćnija vojna sila i nudi nam pomoć, ovi izdajnici na vlasti odbijaju njihov poziv, jer ih u tome sprečavaju dogovori koje su sklopili sa našim dželatima anglosaksoncima!

Dakle, žele da im budu odani i vjerni po cijenu uništenja naše nacije...

E NEĆE BITI TAKO!!!! GRDNO SU SE PREIGRALI!!!

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 15:42 05.02.2016.

 • +10
Voting is closed.

@Sanco, prijatelju ... nista ne brini.Rusi odlicno znaju u kakvoj smo situaciji (slicno se desavalo i njima). Rusi pruzaju podrsku i stoje cvrsto iza Srpskog naroda (ne vlasti,vladari su nebitni,njih cemo da promenimo uz pomoc nase vekovne Brace). Strpljen-spasen!
Procitaj,ali dobro obrati paznju na Rusku kartu:
http://www.srpskapolitika.com/intervjui/2009/latinica/019.html- interesantno je i to da je ovaj intervju obavljen 16. maj 2009.godine,
POZDRAV ;)

Бајић Живко's picture
Бајић Живко (није потврђен) 14:39 05.02.2016.

 • +5
Voting is closed.

Моје питање и оном ко ми обриса коментар и овом човеку.то јест лошем изражају
Срби су покусни мишеви тамних који нису у прилици да штампају а да јесу удавили бих тамне с новцем клин се клином избија

Питање гласи ако тамни лажу и зарад таме процвати пишу лажни новац 300 и више година.Што то 888 пута виже не ради Русија и БРИЦС.или на зови светли

Лош изговор и велика оправдана сумња да су на страни тамних.Молим одговор са доказима

а брисање коментра.Па то је немоћ коју тамни медији широм света спроводе.Блиц курир правда јоутообе гогогле секондлифе нво...Молим новинарску етиу мир.
Бајић Живко

admin's picture
admin 14:59 05.02.2016.

 • +22
Voting is closed.

Koментар је обрисан, јер је написан на непознатом језику, па стога потпуно неразуљив!
А ако уз име Путина ставите реч "нациста", онда ни сами не знате шта пишете!

Нада's picture
Нада 15:06 05.02.2016.

 • +1
Voting is closed.

Одличан текст! Делим те ставове, јер је брига за Србију дужност сваког Србина и родољуба.

markovic's picture
markovic (није потврђен) 16:17 05.02.2016.

 • +7
Voting is closed.

Ne postoji nikakav umeren islam-to je fraza, mahom liberala i levičara-islam je veoma jedinstven u pogledu na sve „nevernike“ –ostalo je stvar njihove taktike. Pogrešno je ići u savez sa muslimanima a protiv ostalih hrišćana-meni to liči na izdaju-tj. ići protiv svojih jednovernika-pa ma kako imali međusobne zamerke, omraze i istoriju. Tu stvari treba zaceljivati. Pogrešno je i potpuno oslanjanje Srbije samo na jednu silu-u ovom slučaju Rusiju-to se može videti kroz našu istoriju. To nije dobro donelo ni nama ni Rusima. Kako je govorio Jovan Ristić, naš odnos prema Rusiji je kao prema vatri-ako smo preblizu izgorećemo, a ako smo predaleko smrznućemo se.
Pogrešno je i duhovnost pripisivati samo Istoku, pa ma šta to značilo. Pravi istinski Zapad ima veoma snažnu duhovnu komponentu, ne treba potcenjivati te narode i verujem da će oni ponovo naći svoju stajnu tačku-svoje istinsko izvorište, a ono ne može biti oprečno prema Rusiji.

Обљубмила Крутин's picture
Обљубмила Крутин (није потврђен) 16:33 05.02.2016.

 • +11
Voting is closed.

Када су у питању евроспке државе и Америка, били ми њима близу или далеко, увек бивамо спржени. Са Русијом макар имамо алтернативу да нас и поред могућих неразумевања нису и никада неће војно нападати. Са Западом те алтернативе нема. Или како они хоће или ћемо страдати. Чекати да се Запад врати својим духовним извориштима и тиме престане да буде опречан Русији је уједно и трошење време на сопствену пропаст.Запад врло добро води рачуна о свом опстанку и у име тог циља прави и природне и неприродне коалиције и савезе. Шта има лошег у томе да ми ступимо у природни савез са Русијом овог тренутка. Ми нашом духовношћу не покушаавамо да променимо запад него да спасимо себе. И да, постоји умерени ислам док га Саудијска Арабија и Америка не извитопере, рецимо ислам који је егзистирао у Гадафијевој Либији, Садамовом Ираку, Асадовој Сирији. Да ли је после доласка генерала Сисија на власт у Египту ислам престао да се проповеда?

Ристић Милан's picture
Ристић Милан (није потврђен) 16:41 05.02.2016.

 • +7
Voting is closed.

Мислим да избеглице или мигранти имају за циљ одлазак у земље које су покретале крсташке ратове и не желе да се задржавају код нас јер Србија није никада нападала и пљачкала њихове земље. Е шта ће бити када их буде довољно у земљама које су водиле ратове код њих остаје да се види и мислим да се неће дуго чекати.

вој.Новак-1312г's picture
вој.Новак-1312г 16:41 05.02.2016.

 • +1
Voting is closed.

Да се надовежем на први коментар у рубрици.У јесен 1389 године, неколико месеци после Косовског боја, у Србију се сручила целокупна војска Светог Римског(католичког) царства предвођена њиховим царем Жигмундом Луксембуршким са намером да уништи Србију, пошто Турци нису успели. Кнегиња Милица одлучује тек тада да уђе у вазални однос према Бајазиту да би се супротставила инвазији католичке Европе. Заједно са Турцима успела је да протера крсташе из Србије већ 1390.
25 септембра 1396 год. у битци код Никопоља, удружене снаге Србије Стефана Лазаревића и Турака под Бајазитом уништавају целокупну Европску крсташку војску предвођену Жигмундом Луксембуршким, која је била дупло бројнија, а коју су сачињавале војске Светог Римског царства, Угарске, Пољске ,Швајцарске, Енглеске,Шкотске, Влашке, Француске,Венеције,Ђенове и остали западни витешки редови. Преломни тренутак битке, када су Турци већ били пред предајом, начинила је Србска војска на челу са Стефаном Лазаревићем разбивши крсташку војску, где се притом њихов цар морао спашавати бекством.

miško's picture
miško (није потврђен) 21:03 05.02.2016.

 • +9
Voting is closed.

bravo novak malo ko zna za tu "epizodu" iz istorije odlično si se setio, jer upravo to će se figurativno desiti NATO paktu u srbiji, istorija se ponavlja i neverovatno koliko je to tačno.

miško's picture
miško (није потврђен) 21:24 05.02.2016.

 • +7
Voting is closed.

MI SMO TOLIKO SPOREDNI U OVOM MOMENTU DA JE PRAVA SREĆA DA JE TAKO. Samo to još neće dugo trajati i svakako da će srbija morati da udje u savez sa rusijom, ALI u pravom momentu kada je potez skakačem POTREBAN.U medjuvremenu zbog osipanja fokusa i sredstva za marionetske akcije u srbiji će dovoljno popustiti stisak NATO oligarhije i TO će omogućiti pojavu patriotskih snaga koje će imati NEKI UTICAJ, a to će onda pokrenuti MNOGO TOGA OVDE. Taj proces će trajati po mom mišljenju sledeće 2 god. da bi negde 2018 konačno postali svedoci rušeja ovih stranih trollova koji su nametnuti posle 5 oktobra.Ne treba se zavaravati MNOGI RADE U TOJ FIRMI i svakako im ne smeta ništa što srbija crkava,ali sve je manje para na pojilu i očekujem da će se mnogi od njih uskoro "razočarati". Ne treba ih šutnuti nego ih treba upotrebiti, a posle će da se propitujemo šta je ko radio-i za koga :) Osipa se pritisak sa zapada već je to osetno u mnogim sferama, oni jednostavno ne mogu da plate infrastrukturu do nivoa mesne zajednice kao što su pre radili (o raznoraznim sektašima i ostalim trgovačkim putnicima koji su već otišli odavde neću ni da pričam oni rade samo za debeli keš) para ima samo za najuži upravni aparat i kada neki sledeći SF premjer bude morao da KONAČNO javno kaže da od EU nema ništa to će biti kraj za njih jer ta izjava će biti priznanje da su potpuno OTKAČENI sa aparata za veštačko disanje iz EU ustanove.Cela ta priča sa EU je bila maskarada da se srbija ne pobuni i slučajno dovede neku svoju vlast u beogradu, samo džabe su trošili i vreme i pare, mi srbi nismo budale i to je manje više pročitano u narodu, a pobunu će imati sigurno čim situacija to dozvoli, a to će biti uskoro.Stvarno su glupi malo da su pristojnije i odgovornije prišli sa svoje strane uredjenju naših medjusobnih odnosa ovo im se ne bi desilo što će im se desiti a garantujem im da će ih pogoditi u NAJGOREM MOGUĆEM MOMENTU ZA NjIH. Biće im mnogo žao i zbog 1999 i zbog celog ovog cirkusa koji su pokušavali ovde da prirede, mislim da će ozbiljno da zažale, koliko će da zaboli kad ih šutnemo u bubreg.

persa's picture
persa (није потврђен) 22:19 05.02.2016.

 • +1
Voting is closed.

Tako je ,nama je jedini izlaz iz ove "zabokrecine"
u kojoj se kupamo 20 godina
jeste uci u sastav Ruske Federacije,kako bi mogli deliti dobro i zlo sa
njima.

uros's picture
uros (није потврђен) 01:13 06.02.2016.

 • +4
Voting is closed.

Урнебесан лапсус: Шеф одборничке групе социјалиста: „Не отимајте се око примања К у р ц а “ погледајте - https:// www.youtube.com/watch?v=28t_eZmywXo

Дарослав Гужвић's picture
Дарослав Гужвић (није потврђен) 15:40 06.02.2016.

 • +3
Voting is closed.

Браво за Оливера, кратко, јасно, без противуречности. Наравно, сви на патриотској страни имају тај најређи дар, дар очигледности; "без кога нема суштински разумљивог дијалога" - како то изванредно доказује Иван Иљин.

Додај коментар