Нови договор народа и Двери

ПОЗИВ ДВЕРИ ЗА ДОЛАЗАК НА СРПСКО ПРОЛЕЋЕ 11. ФЕБРУАРА 2012. ГОДИНЕ - У 18 ЧАСОВА, У ДОМ СИНДИКАТА У БЕОГРАДУ

  • АКО сте разочарани свим постојећим политичким странкама, како власти тако и опозиције; АКО први пут излазите или одавно не излазите на биралишта; АКО мислите да се на српској политичкој сцени ништа не може променити и сумњате да за Србију има наде - дођите да се уверите да је ИПАК МОГУЋЕ и да ИМА НАДЕ
  • Насупрот апатији која је обузела цело српско друштво, Покрет Двери - За живот Србије креће у контранапад и позива у Дом синдиката све који се такође нису предали
  • Нови српски политички покрет је рођен као народна потреба за новом политичком понудом после 20 година истих фаца и ништа га не може зауставити

         НЕЋЕ бити директног преноса на сајту Двери, не зато што за то нема услова после четири до сада успешна директна преноса наших промоција, већ зато што те позивамо да дођеш лично, увериш се ко су Двери и укључиш у борбу ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ!

         Не буди гледалац, буди учесник!

         Нису зима и снег криви за ванредно стање, већ ОНИ.

         ОНИ су и власт и опозиција!

         Они који држе или су држали власт у Србији претходних 20 године, сви они - јер сви су исти - заковали су ову земљу ледом корупције и бахатости; ОНИ су довели народ до ивице егзистенције, ОНИ су народ прогласили вишком радне снаге, натовским жаргоном речено: транзиционом колатералном штетом.

         Ми нисмо ОНИ, Двери нису странка, ми смо породица.

         Тачно пре годину дана, објавили смо да улазимо у политику, основали смо патриотски породични покрет Двери - ЗА живот Србије и народу понудили Нови народни договор.

         За 365 дана обишли смо скоро све градове у Србији, допуњавали или потврђивали Договор са народом. За годину дана покренуто је стотину повереништава и канцеларија широм Србије; за годину дана, иако медијски прећуткивани, Покрет Двери је допро до сазнања апсолутној већини грађана.

         Ових дана, у суботу, 11. фебруара, у 18 часова, у Дому синдиката у Београду, Нови договор народа и Двери биће закључен. Тога дана Двери прелазе у нову фазу деловања: после деценијске ванредне ситуације, Двери су спремне за изборе и увођење редовног стања у Србији.

         Окупљање у Дому синдиката је круна једногодишњег рада Двери као политичког покрета, и истовремено почетак наредних годину дана политичке борбе, која ће бити испуњена изборима и другим превирањима.

         Насупрот апатији која је обузела цело српско друштво, Покрет Двери - За живот Србије креће у контранапад и позива све који се нису предали да 11. фебруара 2012. године, у 18 часова, дођу у Дом синдиката у Београду, да чују истину о нама и нашу поруку:

         Ти имаш само Србију - Србије нема без тебе! Пролеће почиње у фебруару

         Ако нисте веровали да је могуће да у српском народу после комунизма може да настане једна нестраначка и патриотска организација из народа,

         Ако сумњате да Срби могу да направе организацију која ће опстати 13 година у сталном напредовању а без унутрашњих сукоба и подела,

         Ако нисте имали прилике да чујете шта је наш политички покрет урадио за првих годину дана постојања,

         Ако немате или не знате за кога да гласате на следећим изборима,

         Ако сте разочарани свим постојећим политичким странкама, како власти тако и опозиције,

         Ако први пут излазите или одавно не излазите на биралишта,

         Ако сте последњи пут поништили изборни листић јер на њему није било нове и различите политичке понуде,

         Ако мислите да се на српској политичкој сцени ништа не може променити и сумњате да за Србију има наде,

         Дођите у суботу, 11. фебруара у велику салу Дома синдиката у Београду да се уверите да је ипак могуће и да има наде.

         Позивамо Вас да о Покрету Двери - ЗА живот Србије чујете из прве руке, а не преко медијских и кулоарских сплеткарења оних који би најрадије да српска политичка сцена заувек остане заблокирана за било шта ново и другачије.

         Нови српски политички покрет је рођен као народна потреба за новом политичком понудом после 20 година истих фаца и ништа га не може зауставити. Дођите да чујете истину о Србији и будете део историје коју ћемо заједно стварати ЗА ЖИВОТ СРБИЈЕ.

         Бранимир Нешић и Бошко Обрадовић

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари