Помен Милици Ракић под геслом: Нећемо да у „партнерству за мир будемо са партнерима за рат”

ПОМЕН И ПРОТЕСТ: 17. АПРИЛА У 15 ЧАСОВА – У БАТАЈНИЦИ, НА ИГРАЛИШТУ КОЈЕ НОСИ ЊЕНО ИМЕ

  • „Дођите на скуп са вашим породицама и пријатељима, да покажемо да поштујући наше жртве, нисмо заборавили шта су нам радили агресори, да кажемо да нас неће натерати да у “партнерству за мир будемо са партнерима за рат”, и да им поручимо да нам неће променити свест да НАТО убице зовемо пријатељима!

         ПОКРЕТ за Србију и удружење РС-Част отаџбине, позивају на годишњицу погибије мале Милице Ракић - 17. априла у 15 часова. У Батајници, крај спомен-чесме на игралишту које носи Миличино име.

         На помен и протест против савремених фашиста - НАТО агресора, убица и окупатора.

         Ова манифестација ће се одржати под геслом „ЗА СРБИЈУ БЕЗ НАТО, јер злочини још трају”.

         Она је део општенародне анти-НАТО кампање, која траје у складу са великом Саборном иницијативом коју смо покренули, са циљем да се раскину сви срамни споразуми са  Северноатлантским пактом и да се НАТО истера из Србије!

         Организатори позивају:

         „Дођите на скуп са вашим породицама и пријатељима, да покажемо да поштујући наше жртве, нисмо заборавили шта су нам радили агресори, да кажемо да нас неће натерати да у “партнерству за мир будемо са партнерима за рат”, и да им поручимо да нам неће променити свест да НАТО убице зовемо пријатељима!

         Дођите, да дајући помен малој Милици одамо почаст и свим страдалим српским жртвама, да сабрани и окупљени на достојанствен начин покажемо праву слободарску и поносну Србију, која неће никада заборавити ко су јој непријатељи, а ко пријатељи, и која зна ко су издајници и сарадници окупатора, а ко часни борци за српски народ и отаџбину!

         Спомен чесму и игралиште су изградили, отворили и освештали сами грађани и њихов Покрет за развој Батајнице, уз подршку истакнутих српских уметника и јавних личности.

         Адреса је: Батајница, насеље Економија бр. 1.”
 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари