„Не“ притиску Тадићевог режима на барикаде и српске лидере

БЕОГРАД, ТРГ РЕПУБЛИКЕ, 17. ЈАНУАР У 17 САТИ

СРПСКИ НАРОДНИ ПОКРЕТ НАШИ ПОЗИВА

НА ПРОТЕСТ ПОДРШКЕ СРБИМА НА КиМ

  • Током протеста, на Тргу Републике ће бити постављена гласачка кутија са листићима на којима ће и грађани престонице моћи да одговоре на референдумско питање - да ли прихватате нелегалне шиптарске институције

        СРПСКИ народни покрет Наши позива вас да присуствујете скупу подршке Србима на барикадама на Косову и Метохији који ће бити одржан у уторак 17. јануара у 17 сати на београдском Тргу Републике.

        На скупу, који организује неколико родољубивих удружења, биће упућена подршка одржавању референдума у четири северне општине Косова и Метохије на ком грађани треба да се изјасне да ли прихватају нелегалне шиптарске институције.

        Одлуку о одржавању референдума коју су донеле општине Лепосавић, Звечан, Зубин Поток и Косовска Митровица режим Бориса Тадића је осудио. Влада Србије, на захтев ЕУ, врши притисак на представнике ове четири општине да откажу референдум и уклоне барикаде које спречавају постављање Тачијеве царине на административну линију са централном Србијом.

        Током скупа, на Тргу Републике ће бити постављена гласачка кутија и листићи на којима ће и грађани престонице и пролазници могу да одговоре на исто референдумско питање.

        Молимо вас да ширите обавештење о протесту и позивате пријатеље на скуп и тиме помогнете његову организацију.

Информативна служба СНП Наши

 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари