Europa-Хрватска враћа писма са ћириличном адресом, уз назнаку - ZABRANJENO

И ПРОШЛЕ ГОДИНЕ ЈЕ ОЗНАКА БИЛА „ZABRANJENO“,

А МОГЛИ СУ ДА НАПИШУ И - „JASENOVAC“

  • Београдска организација Наша Србија послала честитке за Божић митрополиту Порфирију, владици славонском Јовану и Милораду Пупавцу. Ниједан ништа није добио јер су њихова имена и адресе били исписани ЋИРИЛИЦОМ
  • Europa-Хрватска је Нашој Србији све уредно вратила. На сва три коверта је била једна једина реч: ZABRANJENO! Не може јасније! Једноставно као сама Europa! Просто и убиствено као метак
  • ЕУ-Хрватска не признаје ћирилицу, зато што јој се може јер предобро зна да јој ништа неће замерити ни Брисел, ни Берлин, ни Беч, ни Ватикан. Чак ни Вучићев Београд!

        ХРВАТСКА. Чланица ЕУ која у њеним институцијама већ може и да галами и да врши притисак (рецимо, да се Војислав Шешељ хитно врати у Хаг).

        Миљеница Берлина који дрма Европом, а у којем Александар Вучић покушава да за себе лично направи макар капелицу у којој би се молио Изиди-Ангели.

        Антиправославни новац Ватикана који не подлеже никаквим девалвацијама, чак ни колебањима курса.

        Све у свему: Europa у коју нас воде Вучић и напредњаци. Europa која ће Берлину, Бечу, Лондону и Паризу, наравно и Бриселу, увек бити важнија и од најEUропскије и најпокорније Србије.

        Е, та Europa не само да је ћирилицу на својој територији фактички ставила ван сваког закона - као да је Анте Павелић још на власти - поново је продемонстрирала да ћирилицу не признаје ни у ономе што се бирократски назива „међународним поштанским саобраћајем“. Ево примера и доказа.

        Организација Наша Србија из Београда, чији је председник Млађан Ђорђевић, упутила је честитке за Божић митрополиту Порфирију, који руководи Митрополијом СПЦ Загребачко-љубљанском. На тачну адресу: Илица 7, 1000 Загреб, Хрватска.

        НИЈЕ ДОБИО!

        Честитала је Божић и епископу Јовану. На тачну адресу: Српска православна црква - Славонска епархија, Кнеза Бранимира 2, п.п. 20, 34550 Пакрац, Хрватска.

        НИ ВЛАДИКА НИЈЕ ДОБИО!

        Нова Србија је честитала и Српском народном вијећу и његовом председнику Милораду Пуповцу. Ни у његовом случају није оманула са адресом: Гајева 7, 1000 Загреб, Хрватска.

        НИ ПУПОВАЦ НИЈЕ НИШТА ДОБИО!          

        Грешка је ипак била у питању. Страшна. Гора од свега што Хрвати сматрају смртним греховима.

        Наша Србија је имена митрополита Порфирија, епископа Јована и Милорада Пуповца, а и њихове адресе, исписала ЋИРИЛИЦОМ!

        Europa-Хрватска је Нашој Србији све уредно вратила. На сва три коверта је била једна једина реч: ZABRANJENO!

        Не може јасније! Једноставно као сама Europa! Просто и убиствено као метак.

        Да све буде Euропскије- све исто је било и годину дана раније. И тада су се честитке отпослате митрополиту, владики и Пуповцу прошле исто. Вратиле су се, опет после неког времена, са оном ознаком ZABRANJENO.

        Могли су да ставе и ознаку JASENOVAC!

        Није случајно председник Хрватске постала Колинда Грабар Китаровић која је - још мање случајно - већ изговорила: Хрвати су сви који имају хрватске путовнице, укључујући и православце. Србе.

        То директно повезује JASENOVAC и ZABRANJENO.

        ЕУ-Хрватска не признаје ћирилицу, зато што јој се може јер предобро зна да јој ништа неће замерити ни Брисел, ни Берлин, ни Беч, ни Ватикан.

        Чак ни Вучићев Београд.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари