ЕУЛЕКС је у служби Хашима Тачија

РАДИКАЛИ ПОЗВАЛИ ТАДИЋА ДА ОТВОРИ ПУТ

РУСКОМ ХУМАНИТАРНОМ КОНВОЈУ

Драган Тодоровић

  • Србија доживљава најсрамније и најтеже тренутке у своме животу. Сада видите шта је последица договора које је постигао наш преговарачки тим, да су Срби потпуно окружени, да су у логору. Питер Фејт одлучује да ли Србима треба, или не треба помоћ и да ли Срби могу да живе, или не могу да живе

        ПОЗИВАМО Бориса Тадића и власти Републике Србије – рекао је у име СРС Драган Тодоровић - да хитно учине све како би омогућили да хуманитарна помоћ, која је упућена из Русије, од њиховог Министарства за ванредне ситуације, прође и дође на север Косова и Метохије, како би била подељена Србима.

        Нажалост, Србија доживљава најсрамније и најтеже тренутке у своме животу. Сада видите шта је последица договора које је постигао наш преговарачки тим, да су Срби потпуно окружени, да су у логору. Питер Фејт одлучује да ли Србима треба, или не треба помоћ и да ли Срби могу да живе, или не могу да живе.

        Ево, сада постављамо питање: да ли је ЕУЛЕКС статусно неутралан? Ово је најбољи пример колико је одлука из 2008.године да се прихвати мисија Европске уније била катастрофална. ЕУЛЕКС се потпуно ставио у службу Хашима Тачија. То је оно што је најгоре за Србију. ЕУЛЕКС извршава све оне циљеве које има Хашим Тачи како би добио „независно Косово“.

        Суштински, Београд је де факто признао независност Косова и Метохије. Остаје још само тај чин, за који Борис Тадић тврди да га неће прихватити. Али, с обзиром на то шта је све урадио до сада, ми сумњамо у то што тврди!

        Поставља се питање: шта ће бити са Србима на северу Косова и Метохије, а ово је најбољи доказ да њима нема опстанка на Косову и Метохији уколико прелази буду под контролом Хашима Тачија.

        Због тога тражимо да се Србија хитно укључи у ово и да пружи сву помоћ како би конвој прешао преко Јариња и Брњака. 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари