Двери у Новом Саду окупиле 2000 људи

Шта Двери чине за опстанак Србије - "Дођи да чујеш истину"

У Мастер центру Новосадског сајма 8. децембра одржан је велики скуп Покрета Двери – За живот Србије. Под геслом „Дођи да чујеш истину“, позвали смо Новосађане да сазнају ШТА ДВЕРИ ЧИНЕ ЗА ОПСТАНАК СРБИЈЕ.

Окупљенима су се обратили Мирослав Паровић, повереник Двери за Нови Сад; Димитрије Миодраговић, пољопривредник; Александар Арсенин, стручњак за информационе технологије; Сава Стамболић, повереник Двери за Суботицу; академик Коста Чавошки, проф. др Мила Алечковић-Николић; Срђан Ного и Владан Глишић, чланови Управног одбора Двери.

С обзиром да медији и поред позива и обавештења која им упућујемо, потпуно игноришу активности Двери, и да Новосађани преко средстава јавног информисања нису били обавештени да ће у њиховом граду скуп бити организован, обезбеђен је простор у који може да стане 700 људи. Међутим, испоставило се да у Новом Саду има преко 2.000 људи који су одлучили да нам дају шансу тако што ће саслушати наше поруке.

Овом приликом захваљујемо се свима који су дошли на скуп и извињавамо се онима који нису успели да се пробију до бине већ су све пратили са видео бимова из препуних ходника Мастер центра.

 

Повереништво Покрета Двери за живот Србије - Нови Сад

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари