Бомбардер US-либерализма изнад Пацифика, гориво при крају, а носач авиона - нестао

НА УДАРУ СВИ КОЈИ МИСЛЕ ДА ЋЕ ТРАМП ЗА СРБИЈУ

БИТИ МАЊЕ ЛОШ ОД КЛИНТОНОВСКОГ КЛАНА

  • Клинтосороши и њихова менаџерија неће се задовољити оставком генерала Мајкла Флина. Нити изјавом, новог портпарола Беле куће, да Русија треба да „врати“ Крим Украјини. Зато CNN и „Њујорк Тајмс“ не одустају од напада на Трампа. Не виде да је јучерашњи, у злу уједињени, глобални свет данас непозната земља о којој је препоручљиво обазривије извештавати
  • Зато ни немачки политички врх није препознао нови геополитички тренутак. Инерција деценијског подаништва помутила је - не само њему - разум па не схвата да је Трампово најављено лабављење светских дизгина шанса и за њихово национално ослобођење. Због промењене свести и многе домаће националне фреквенције не могу да спавају од „бриге“ за судбину човечанства
  • Исти они „независни“ аналитичари који су, до јуче, шатро објективним тоном тражили политичка оправдања за непојмљиве злочине Клинтонових, над српским и многим другим народима, данас без трунке одмерености, навијачки и са пеном у устима говоре о недопустивом Трамповом немахању новинарима приликом уласка у авион, несналажењу са прекидачима за светло у Белој кући и сличним тривијалностима
  • Шта би они радили у авиону насред Пацифика? Вероватно исто оно што и светски фараони и њихови верни поданици. Кружили би над усамљеном пучином до последње капи горива. И очајнички веровали да ће се моћни носач сваког часа вратити
Пише: Радован ТВРДИШИЋ
 

        ЗАМИСЛИТЕ да сте пилот моћног ловачког авиона.

        И да сте пре само који сат полетели са, још моћнијег, носача авиона на свакодневни задатак бомбардовања офуцаног противника, наоружаног само застарелим пушкама.

        А онда приликом рутинског повратка схватите да је носач нестао.

        Да сте сами на бескрајној пучини.

        Да су везе прекинуте.

        И да вам је гориво на измаку.

        Шта бисте урадили?

        Ако не знате одговор - погледајте реакције преосталих сорошоида и неолибкона и сличних, од народа отуђених, светских олош елита.

        Послушајте светске али и наше, а светске, националне медије и делове политичке структуре и њихов говор мржње према, волели га или не, легално изабраном америчком председнику.

        И видећете како са надменим, презривим и забринутим изразом лица критикују, стрепе, гневе се, констернирају се...

        О како су брижни... и храбри... и племенити - помислио би свако ко је преспавао глобалне страхоте последње две и по клинтонистичке деценије.

        Али нема ту ничег врлинског.

        Само страх, очај и омамљујућа инерција поданичке промењене свести.

        Јер, онима који су на туђој муци и смрти корист стицали - свест је увелико промењена.

        Онима, који су у слугерањској безбрижности заборавили како изгледа слобода, свест је такође промењена.

        И онима који се по навици додворавају чак и одсутном газди - свест је дефинитивно промењена.

        Та извитоперена свест по Хакслију и јесте и циљ неокона јер;

        „Заиста ефикасна тоталитарна држава била би она у којој свемоћни спроводиоци политичких шефова, њихова армија менаџера, контролише становништво робова који се не морају приморавати ни на шта јер воле да служе“.

        Промењена свест не прихвата супротстављене аргументе и измењену геополитичку стварност.

        Због тога се Клинтосороши и њихова менаџерија неће задовољити оставком Трамповог саветника за националну безбедност, генерала Мајкла Флина.

        Нити изјавом, новог портпарола Беле куће, да Русија треба да „врати“ Крим Украјини.

        Зато CNN и Њујорк Тајмс не одустају од напада на Трампа. Не виде да је јучерашњи, у злу уједињени, глобални свет данас непозната земља о којој је препоручљиво обазривије извештавати.

        И зато немачки политички врх није препознао нови геополитички тренутак.

        Инерција вишедеценијског подаништва помутила им је разум па не схватају да је Трампово најављено лабављење светских дизгина шанса и за њихово национално ослобођење.

        Због такве промењене свести и многе домаће националне фреквенције не могу да спавају од „бриге” за судбину човечанства.

        То што их катаклизмичне последице Клинтоновог осиромашеног бомбардовања Србије никада нису дотакле до нивоа барем једне озбиљне тв емисије не смета им да сваки дан грме о Трамповој вулгарности, неукости, па чак и нервном растројству.

        Стандардним арсеналом вредносних етикета, у распону од примитивизма преко идиотлука до неофашизма, засипају се сви они који се усуде да помисле да ће за Србију Трамп бити макар мало мање лоша опција од болесног Клинтоновског клана.

        Исти они „независни” аналитичари који су, до јуче, шатро објективним тоном тражили политичка оправдања за непојмљиве злочине Клинтонових, над српским и многим другим народима, данас без трунке одмерености, навијачки и са пеном у устима говоре о недопустивом Трамповом немахању новинарима приликом уласка у авион, несналажењу са прекидачима за светло у Белој кући и сличним тривијалностима.

        У таквој атмосфери потпуно је логично да се свака Трампова, легална и легитимна примена чак и суверених председничких овлашћења на унутрашњем и спољашњем плану директно повезује са фашизмом, ксенофобијом, хомофобијом и осталим застрашујућим окупационим терминима.

        Није ни чудо што у таквом наративу чак и наоштрене и „храбре“ домаће естрадне звезде из својих безобразно луксузних вила држе часове етике на националним фреквенцијама и Трампа пореде са Хитлером... иако отворени концлогор на Косову и Метохији који нема преседана у савременом свету, само 200 км удаљен од њиховог дворца, никад није био тема њихове медијске побуне.

        Да ли вам је сад јасније шта бисте урадили у усамљеном авиону на бескрајном океану са горивом на измаку?

        Вероватно исто оно што раде горе поменути светски фараони и њихови верни поданици.

        Кружили бисте на усамљеној пучини до последње капи горива.

        И очајнички веровали да ће се моћни носач сваког часа вратити.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари