Американцима је свеједно да ли је у Европи више катедрала или џамија

КАТОЛИЧКА МЕЂАРСКА ЋЕ МАЛО МИЛОСТИ И ОДМОРА ДОБИТИ АКО СЕ РАТОСИЉА ОРБАНА...

  • Одједаред се Европа са оним што она мисли да се зове душа, али сада у носу, нашла у ситуацији да је много Мухамеда дошло подно њеног главног брега за чије хлађење сада изгледа неће бити довољно ни петродолара ни евра
  • Американци су дали ономад колико треба Шиптарима са Косова и Метохије да у операцији “егзодус” одраде малу генералну пробу овога што данас гледамо у много ширем обиму и са давањем је готово
  • У последње време повремено веома непослушна православна Грчка и у истом смислу, али јачем интезитету непослушна православна Македонија, и одавно много непослушна православна Србија (послушне НАТО православне Бугарска и Румунија су поштеђене) са становишта САД су најдивнији могући избегличко-азилантски коридор, али и привремени простори за настањење тих маса ако се са савременом опсадом Беча буде морало успорити
  • За Србију и Србе веома је важно да миграција од Исламске државе прогоњеног света преко наше територије прође што мирније и безболније због каснијег широког и веома крвавог фронта који ће освешћени муслимани имати са Америком и Исламском државом

         Пише: Оливер ВУЛОВИЋ

         КАДА много не размишљаш о проблему који си негде далеко направио имаћеш пуно брига када ти се тај проблем једног дана приближи.

         У ЕУ се води жустра расправа о томе да ли је она под навалом огромног броја избеглица из Сирије, Либије, Авганистана и Ирака на путу да изгуби „своју хришћанску душу” или ће душу изгубити ако се према њиховим захтевима за азил буде постављала рестриктивно.

         Као и увек кроз историју, лицемерна Европа је претходно, много не размишљајући о души, хладећи петродоларским лепезама своје политички сифилистичне брежуљке подржавала САД и њихове сатрапе у черечењу тамо неких Муамера, Садама, Омара и  Асада.

         Одједаред, Европа се са оним што она мисли да се зове душа, али сада у носу, нашла у ситуацији да је много Мухамеда  дошло подно њеног главног брега за чије хлађење сада изгледа неће бити довољно ни петродолара ни евра а нити предње поменуте САД и њихови сатрапи имају неку жељу да их Европи за те ствари дају.

         Дали су ономад колико треба Шиптарима са Косова и Метохије да у операцији „егзодус” одраде малу генералну пробу овога што данас гледамо у много ширем обиму и са давањем је готово. А и кроз слику америчког сукоба са Кином и Русијом - све се више види да се пара богме и нема.

         Како је до сада и било, империје у паду су све радиле убрзано па тако сада на пола операције стварања новог Блиског Истока, америчко узнемиравање Медитерана је са огромним убрзањем ушло у следећу фазу – у демографско и културолошко ремећење целе Европе (финансијско је кренуло одавно).

         Америчке калкулације су јасне: што мање њен главни савазник на Блиском Истоку оличен у Исламској држави буде имао противника, то боље по инетресе САД а ако се ти могући противници одлуче на повлачење и бежанију и у тој бежанији као своју крајњу дестинацију изаберу Европу - тим по америчке интересе још боље.

         Да ли ће због тога у Европи број катедрала у односу на број минарета бити значајно измењен – то су за САД трице и кучине.

         Ум међувремену су САД објавиле да ће, онолике колике су, широкогрудно примити читавих три до пет хиљада избеглих са простора на којима њихова Исламска држава дивља, при том пазећи да никако не дира Израел.

         У последње време повремено веома непослушна православна Грчка и у истом смислу, али јачем интезитету непослушна православна Македонија, и одавно много непослушна православна Србија (послушне НАТО православне Бугарска и Румунија су поштеђене) са становишта САД су најдивнији могући избегличко-азилантски коридор, али и привремени простори за настањење маса ако се са савременом опсадом Беча буде морало успорити.

         Католичка Мађарска ће мало милости и одмора добити ако  се ратосиља „својеглавог” Орбана.

         Та, Орбанова политичка „својеглавост”, то јест његово виђење државног суверенитета онаквим како тај суверенитет треба у што већој мери и да изгледа - оно је што је тренутно Србију спасило да САД на све јаче крике и јауке из ЕУ тренутну операцију премештања народа привремено не зауставе на Хоргошу и Келебији и тиме нас, уз већ постојећи косовски проблем, коначно и дефинтивно удаве и уједно толико осакате да не можемо да подржавамо Републику Српску и у неком битном тренутку утичемо на догађања у Македонији и Црној Гори.

         Да ли је Америци у овом покретању избегличких маса Европа сама по себи и крајњи циљ?

         Не?

         Европа је Америци опет оно што је била и непосредно пре и за време Другог светског рата - жртвено јагње, онда Хитлеру а сада као прималац великог броја ратних избеглица који беже испред Ел Багдадија. Огледна ситуација за сличну, планирану кроз будуће америчко изазивање хаоса и крвопролића у државама Централне Азије (Узбекистан, Казахстан, Таџикистан) посебно долини Фергана (додати Киргизију) и тамошњем покретању великих избегличких маса, али овог пута у правцу Русије, којој би се при том паралелно искреирале нове буне у Ингушетији, Дагестану и Чеченији.

         У том смислу нису Американци престали да  „креативно мисле” и на кинеску провинцију Сикјанг, коју настањују већински Ујгури, муслимани од којих је један велики део у оружаном сукобу са централним властима у Пекингу.

         Како је некада Хитлер био замишљен као оруђе којим ће се срушити СССР а он се отео англосаксонској контроли па успут смандрљао целу Европу, тако су сада Ел Багдади и његова Исламска држава регионално оружје којим би Америка хтела да прекроји Блиски Исток и дође до руског меког трбуха али оруђе које већ сада показује повећање апетита па у значајној мери ремети Европу и које ће једног дана урадити оно најцрње што се за Американце може десити - напасти Израел.

         Сејање фашизма по исламском свету није нека новотарија и запрепашћујућа појава.

         Памти се јерусалимски муфтија Мухамед Амин Ел Хусеини који је, осим великог утицаја који је имао током Другог светског рата на муслимане Блиског Истока и на енглеске муслимане, деловао и на овим просторима тако што је регрутовао муслимане из Босне, Рашке, Црне Горе и са Косова и Метохије у Ханџар дивизију која је била саставни део немачке нацистичке Вафен СС која је ратовала и пред Стаљинградом.

         Искрени правоверни муслимани знају и виде шта Америка покушава да ради па је у том смсилу проф др. Имран Хосеин предложио сасвим супротан пут европским муслиманима - хиџру - апсолутно напуштање Европе и потом склапање савеза са Румом (Новом Византијом-Русијом) у борби против још агресивније наступајуће англосаксонске неофашистичке инвазије на Иран, Русију и Кину.

         Због свега тога је за Србију и Србе веома важно да миграција од Исламске државе прогоњеног света преко наше територије прође што мирније и безболније због каснијег широког и веома крвавог фронта који ће освешћени муслимани имати са Америком и Исламском државом, а и ваљало би нам и да се неки дериват тих сукоба не одрази на наше просторе где би нас англосаксонски фактор радо поново видео зараћене са муслиманима у окружењу.

         Нимало не ниподаштавајући све опасности које вребају као последице циркулације преко наше територије оволиког броја људи, ипак је важно да се подсетимо да нас није прогутала и из историје избацила онолика Отоманска империја и њена дуготрајна владавина па је мало вероватно да нам тако нешто могу учинити сиријски, либијски, авганистански и ирачки муслимани на свом путу ка Европској Унији, посебно ако останемо свесни своје национално-верске суштине која за разлику од „европског хришћанства” још увек не мора да брине за своју душу.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

робокап's picture
робокап 00:48 28.08.2015.

  • +20
Voting is closed.

НАПОКОН права анализа и суштина ове ТЗВ:ИЗБЕГЛИЧКЕ КРИЗЕ.ЦИПРАС је продао ГРКЕ,ГРУЕВСКИ мора да падне,Овај наш полушиптар би продао и рођену матер зарад власти и на крају ""несташни ОРБАН"".Топовско месо РУМУНИ И БУГАРИ су ту да изгину због РУСА.А Подобни АЛБАНЦИ,БОШЊАЦИ су ту да осим СРБА мало плаше НЕМАЧКЕХРВАТЕ.Горе су БАЛТИЧКЕ БУДАЛЕ И САВРЕМЕНИ КРСТАШИ ПОЉАЦИ.Немци,Французи,Британци ,Холанђани имају својух ТРИДЕСЕТАК МИЛИОНА МУСЛИМАНА који их и тако држе у шаци.Мало још да напуне и СКАНДИНАВИЈУ а поругал,ШПАНИЈА и ИТАЛИЈА ионако су меки трбух ЕВРОПЕ.ИЗУЗЕТНО ОДРАЂЕНО.Неписмени МУСЛИМАНИ ће бити топовско месо УСА против РУСИЈЕ ;ИНДИЈЕ И КИНЕ.Као што је ЛА МАНШ вековима чувао ОСТРВО тако и АТЛАНТИК И ПАЦИФИК чувају ове УСРАНЦЕ али ће њих на крају да среде ЦРНЦИ и ХИСПАНО АМЕРИКАНЦИ:

mija's picture
mija (није потврђен) 06:30 28.08.2015.

  • +15
Voting is closed.

Nije valjda da smo i posle svega ostali naivne budalčine, da verujemo da će nam migranti biti zahvalni što smo ih lepo primili! Kad se nama isplatila naša dobrota? Kad je bilo koji narod poštovao to što smo prema njemu bili dobri, što ga nismo kinjili i ubijali? To je neka naša bolesna izmišljotina koja je ostatku sveta smešna i vrlo, vrlo korisna. U nju verujemo samo mi (i možda Rusi, ali nadam se da oni uče brže od nas), a svima ostalima je dušu dala da se zloupotrebi. Pogledajte našu bivšu braću, šta nam oni rade, iako smo se mi prema njima odnosili više nego bratski. Pogledajte Rome, koji su u Srbiji toliko privilegovani da se na njih ne primenjuju zakoni Srbije ako bi ih mogli uvrediti ili oštetiti, što je rezultiralo time da oni sad zavode red u Srbiji. Gostili smo, stradali, častili, stradali, pomagali, stradali, opraštali, stradali, zaboravljali, stradali, mirili se, stradali, pa opet iz početka. Ima li tome igde kraja? Migranti će se nakrcati u Srbiji, a onda će medju njih doći njihove vodje obučene na Zapadu i krenuće "borba za njihova prava". I mi ćemo prihvatiti da smo dužni da poštujemo ne samo njihova osnovna ljudska, nego i gradjanska prava, iako to ni po kom osnovu nismo dužni i iako oni nisu naši gradjani. Već smo čuli od aktivista za njihovo zbrinjavanje kako izbeglice imaju sva prava kao i svi mi gradjani Srbije?!?!?!?!?!? Gde to još ima?! Kao i predlog da se oni trajno smeste u pustim područjima Srbije! Kako se samo usudjuju i da pomisle tako nešto, a ne još i da izgovore javno pred kamerama? Min. policije je najavio zabranu demonstracija protiv migranata, što znači da će nas premlaćivati ako se usudimo da izrazimo svoje nezadovoljstvo.

Šta je s nama? Je li nas neko omadjijao ili nam je HARP uništio i ono malo mozga u glavama?

miško's picture
miško (није потврђен) 10:33 28.08.2015.

  • +10
Voting is closed.

Већина мигранта који САДА долазе су секуларни грађани који беже од верских фанатика из својх матичних држава, и већина, огромна већин ће завршити у немачкој и биће од ВЕЛИКЕ користи то немцима иако они то још не могу да виде сада.

Додај коментар