Зимоњић: Новак ће бити спреман за Шпанију

ИСТИЧЕ ДА НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР НАШЕ ЗЕМЉЕ НАЈБОЉЕ ЗНА У КАКВОМ ЈЕ ФИЗИЧКОМ СТАЊУ

Новак Ђоковић и Ненад Зимоњић

        Ненад Зимоњић, селекор Дејвис Куп репрезентације Србије, каже да Новак Ђоковић жели да игра у четвртини финала против Шпаније.

        Дуел Србије и Шпаније, за коју неће играти Рафаел Надал, на програму је од седмог до деветог априла у београдском Пиониру.

        Зимоњић истиче да најбољи тенисер наше земље најбоље зна у каквом је физичком стању, додајући да је сигуран да ће Новак урадити све како би се на време опоравио да игра против „Фурије“.

        „Верујем да ће Новак бити спреман за четвртфинале. Он најбоље зна како му је тело и сходно томе мислим да ће правити план за Дејвис куп и остале турнире. Свакако жели да игра против Шпаније. Урадиће све да се опорави и буде спреман“, поручио је Зимоњић за „Спортски журнал“ са Флориде.

        Ђоковић, после губитка првог места у финишу прошле сезоне, игра веома лоше ове године - после титуле у Дохи, рано је елиминисан на првом гренд слему сезоне Аустралиан Опену, у Акапулку је заустављен од стран Ника Кирјоса у четвртини финала, док је Аустралијанац био бољи од њега и на недавно завршеном Мастерсу у Индијан Велсу.

        На све то, Новак има проблема с повредама, пошто је отказао учешће на Мастерсу у Мајамију због проблема са лактом.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари