Срђан Ђоковић: Улога Пепе Имаса минимална

БИЛО ЈЕ ДОСТА ГЛУПИХ НАПАДА, НЕСХВАТЉИВО МИ ЈЕ ДА НЕКО КАЖЕ НЕШТО ПРОТИВ ЊЕГА У СРБИЈИ

Срђан Ђоковић

        Отац Новака Ђоковића, Срђан, рекао је за „Вечерње Новости“ да је улога Пепеа Имаса у Новаковој каријери минимална.

        „Не ради се о кризи, него природа чини своје. Замор материјала, повреда... На то се не утиче. Пауза је једном морала да се деси. У том лечењу је можда било пропуста, али то није урађено намерно. Сад је све како треба, Ноле је почео рехабилитацију и даће бог да у наредном периоду почне да игра. Очекујем га на терену за мастерсе на шљаци у мају“, рекао је Срђан Ђоковић у интервјуу за „Вечерње Новости“.

        Срђан истиче да Новака не цене довољно.

        „Било је доста глупих напада, сада када му је најтеже и кад му треба подршка народа. Тврдим да је 98 одсто људи уз њега, али некад заболи однос тог мизерног процента искомплексираних људи. Не можеш свима да се свидиш, чак и кад си Новак. И даље ми је несхватљиво да неко каже нешто против њега у Србији. Мареј је добио титулу сера после три гренд слема, а Новак је после 12 добио овакав однос у претходних годину дана“, рекао је он.

        Улога Пепеа Имаса у Новаковом стручном штабу највише западне за око просечном српском навијачу, а Ђоковић каже да је она минимална.

        „Његова улога у Новаковој каријери и психо-физичком развоју је толико минимална да не треба трошити речи на то. Он је само један од много људи у његовом окружењу. И ту је само повремено. Новак из његових убеђења црпи оно што је њему потребно. Марку је помогао да превазиђе тежак период и захвалан сам му на томе“, казао је отац Новака Ђоковића.

        Новак је вратио крст са Хиландара око врата, на шта је Срђан рекао следеће:

        „Пре неколико година, повучен свим тим причама, кажем му: „Сине, врати крст“. Он се брецнуо, из кошуље извадио крст који му је био на грудима и рекао ми: „Тата, ја никад нећу скренути са божијег пута“.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари