Руски Дејвис куп тим: У Нишу као код - куће…

НАДАМО СЕ ДА ЋЕ СВИ ДУЕЛИ БИТИ КВАЛИТЕТНИ И ДА ЋЕ ПУБЛИКА УЖИВАТИ, ИЗЈАВИО ЈЕ ТАРПИШЧЕВ

Шамил Тарпишчев, Kарен Качанов и Данил Медведев

  • Велико је задовољство мојим играчима што ће играти против Новака Ђоковића, који је један од најбољих тенисера свих времена - рекао је селектор Шамил Тарпишчев

        СЕЛЕКТОР Дејвис куп репрезентације Русије Шамил Тарпишчев одлучио је да за његову земљу у дуелу са Србијом играју млади и перспективни тенисери Андреј Kузњецов, Kарен Качанов, Данил Медведев и Kонстантин Kравчук.

        - Ми се овде осећамо као код куће, тако да мислим да ће ово бити једна пријатељска игра. Велико је задовољство мојим играчима што ће играти против Новака Ђоковића, који је један од најбољих тенисера свих времена. Надамо се да ће сви дуели бити квалитетни и да ће публика уживати - изјавио је селектор Русије.

        Андреј Kузњецов, први рекет руског тима, добро познаје српске играче. Посебно Виктора Троицког, којег је прошле године у Мадриду победио на шљаци.

        - Задовољни смо условима који владају у хали. Ниш нам се свидео, онолико колико смо могли да га обиђемо. Надамо се да ћемо се добро припремити за меч против Србије - каже Kузњецов.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари