Ролан Гарос: Четвoрo наших тенисера у 3. колу

АНА ДАНАС ИГРА ПРОТИВ ВИРЖИНИ РЕЗАНО, БОЈАНА ЋЕ СНАГЕ ОДМЕРИТИ СА КУЗЊЕЦОВОМ, ТРОИЦКИ СА ЧИЛИЋЕМ, ЈАНКО ОДЛОЖЕНО СА ВЕРДАСКОМ

        ЧЕТВОРО наших тенисера излазе данас на терен у 3. колу Ролан Гароса. Ана Ивановић (14) ће на домаћу играчицу Виржини Резано, која је од организатора добила вајлд карту, Виктор Троицки ће снаге одмерити с Хрватом Марином Чилићем (11), Јанко Типсаревић у одложеном мечу другог кола игра против Фернанда Вердаска, док ће Бојана Јовановски, која је направила подвиг с две победе против Каролине Вожњијацки у кратком периоду, овога пута кренути на још једну искусну играчицу, такође некада из самог врха, Рускињу Светлану Кузњецову (39).

       - Биће то први пут да играм против ње. Настојаћу да се спремим најбоље што могу и да одиграм опет веома добро, као у прошлом колу. Пробаћу да с татом направим добру тактику. Позитивна сам и верујем да могу да победим - оптимиста је Бојана у најави овог сусрета. - У претходном мечу сам остварила битну победу. Имам шансу и у 3. колу. Не играм против Серене. Може да се игра против Кузњецове. Биће борбе и доброг меча - поручила је наша тенисерка.

       Добри резултати на Ролан Гаросу поправиће јој рејтинг. Али, Бојана истиче да се тиме не оптерећује.

- Доста дуго сам била повређена. Битно ми је само да играм турнире и тренирам у континуитету. После паузе ми је потребно дуже време да се вратим. Ово је све припрема. Мислим да ћу на трави да играм још боље - најављује наша тенисерка нова лепа изненађења.

       Ана Ивановић не би требало да има већих проблема против Францускиње Резано.

       - Играла сам неколико пута против ње, увек на брзој подлози. Чини ми се да смо се последњи пут среле на Ју-Ес опену претпрошле године. Сигурно ће то бити тежак меч. Прошле године је добила Серену, воли да игра овде, као и сви Французи. У прошлом мечу сам мало искусила овдашњу публику, али, ако будем одиграла као против Жоансон, мислим да ће бити добро - најавила је Ана Ивановић свој данашњи наступ.

       Некадашња краљица Ролан Гароса не крије да јој је циљ да ове године иде до самог краја. Неће, међутим, да се бави предвиђањима.

       - Не оптерећујем се превише резултатом. Желим само да играм како сам тренирала и као што сам играла у Мадриду и Штутгарту, па докле стигнем - закључује Ана.

ВИКТОР: ЗНАМ ДОБРО ЧИЛИЋА

       Виктора Троицког чека тежак меч против Хрвата Марина Чилића.

       - Много пута сам играо против њега. Знам шта да очекујем. Добио је своје мечеве прилично лако, тако да је свежији. Али, имао сам два дана одмора и физички се добро осећам. Нисам имао проблема ни у претходном мечу. Чилић је фаворит, али знам да имам шансу. Победио сам га последња два пута. Борићу се, даћу све од себе - најавио је Виктор свој следећи наступ на париском гренд-слему.

       Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари