Раонић лагао да би Ђоковић изгубио 1. место?

ТЕНИСЕР КОЈИ ЈЕ У ЖИВОТНОЈ ФОРМИ ПРЕДАО БЕЗ БОРБЕ МАРИЈУ ПОЛУФИНАЛЕ У ПАРИЗУ

Мома Јаковљевић

  • Да би зарасла и минимална пукотина мишића потребно је месец дана. Чак и да је неко истегнуће, крвни подлив и да није тренирао све те дане, опет не би могао да се опорави у овако кратком року, каже чувени доктор

        Црногорац са канадским пасошем Милош Раонић је директни кривац што је Новак Ђоковић пред Лондон пао на друго место. Корпулентни тенисер који је у животној форми предао је без борбе полуфинале Мастерса у Паризу Ендију Марију и послао га директно на прво место ATP листе.

        Наводно, Раонићу је био покидан бутни мишић, а познати хирург и спортски доктор Мома Јаковљевић у разговору за „Ало!” тврди да је Милош све измислио, пошто би био медицински феномен да се у року од десет дана опоравио од овакве повреде!

        Канађанин је у недељу у првом колу завршног мастерса рутински савладао Гаела Монфиса (6:3, 6:4).

        - Ако је стварно изјавио да је покидао бутни мишић, онда је слагао! Да би зарасла и минимална пукотина мишића потребно је месец дана. Чак и да је неко истегнуће, крвни подлив и да није тренирао све те дане, опет не би могао да се опорави у овако кратком року! Могао је да каже да му није добро или неки други разлог да наведе, али ово је смешно, каже Мома Јаковљевић.

        Ђоковић има феноменалну прилику да се вечерас освети Раонићу и врати му мило за драго. А познато је и то да је Канађанин константна муштерија српског тенисера.

        - Они су се договорили шта ће ко коме да компензује јер је познато да у сваком спорту сви хоће да руше шампиона. Удруже се други, трећи, пети, шести... На шампиона ударају сви који су испод њега, у свакој професији, не само у тенису. Покушавају да га дестабилизију, али, наравно, не треба на то да се обазире. Сада разноразни лупетарају како је због исхране пао на друго место и додају још свашта. Дошло је до замора материјала, вратиће се Ноле брзо, сматра Јаковљевић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари