После Веселог и Јужни предао меч Ђоковићу

НИКАДА НИСАМ БИО У ОВАКВОЈ СИТУАЦИЈИ, ПРЕДАЈА МЕЧА У ДРУГОМ КОЛУ, А САДА И ТРЕЋЕМ...

Новак Ђоковић

        Новак Ђоковић рекао је да ће покушати да извуче позитивне ствари из шест одиграних гемова у мечу против Руса Михаила Јужног, који му је предао дуел на Отвореном првенству САД због повреде.

        Ђоковић се 10. годину узастопно пласирао у осмину финала Ју Ес опена у Њујорку, пошто је Јужни предао меч при резултату 4:2 за првог тенисера света.

        Новаку је пре два дана Чех Јиржи Весели због повреде предао меч без борбе.

       „Тешко је наћи речи. Мислим да никада нисам био у оваквој ситуацији, предаја меча у другом колу, а сада и трећем колу после само 30 минута меча. Желим Михаилу брз опоравак, рекао је да је повређен ушао у меч. Покушаћу да извучем позитивне ствари из ових шест гемова. Почео сам добро, добрим интезитетом и покушаћу то да пренесем на наредни меч“, рекао је Ђоковић после меча.

        Он је додао да има много ствари на којима може да се ради.

       „Сваки дан је другачији и осећаш се другачије на терену. Ја мање-више радим на сваком аспекту моје игре. На сервису, ударцима... Током прве недеље ствари нису увек 100 одсто. Данас нисам много играо. Позвао сам тим да идемо на тренинг, мислим да је то најбоље што могу сада да урадим. Да покушам да проведем што више времена на терену, да уђем у ритам“.

        Ђоковић, који брани титулу на Ју Ес опену, у осмини финала ће играти против бољег из дуела домаћег тенисера Џона Изнера и Британца Кајла Едмунда.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари