Ове недеље уз Новака је мистериозни Шпанац

СВЕ У ДОГОВОРУ СА БЕКЕРОМ И ВАЈДОМ, КОЈИ СЕ ВРАЋАЈУ У „БОКС“

ЗА ЗАВРШНИЦУ СЕЗОНЕ У ЛОНДОНУ

Новак Ђоковић

        Мистериозни шпански „духовни тренер“ Пепе Имаз биће „шеф стручног штаба“ Новака Ђоковића само током ове недеље, на Мастерсу у Паризу.

        „Број 1“ је најављујући ову промену у свом тиму истакао да је то све у договору са дугогодишњим тренерима Марјаном Вајдом и Борисом Бекером, који ће - саопштено је медијима - поново заузети позиције у Новаковом „боксу“ за на Финалу Мастерс серије у Лондону, последњем турниру године где наш ас такође брани титулу.

        Из кампа Ђоковића, како преноси британски Телеграф, потврђено је да ће Бекер и Вајда бити у лондонској О2 арени на турниру који окупља најбољих осам играча у овом тренутку, од 13. до 20. септембра.

        Он се данас после подне у другом колу Париза састаје са Жилом Милером из Луксембурга, против којег је добио претходна три сусрета.

        Светска јавност бавила се Имазом, његовим методама и одговорима на питање откуд он уз Новака, и то на месту које је припадало Вајди и Бекеру. Он је представљен као човек који лечи душу миром и љубављу и који заговара размену позитивне енергије загрљајима.

        Британски „Дејли Мејл“ чак је повезао срце које је Новак исцртао шљаци после освајања Ролан Гароса са Имазовим препорукама, као и да овај Шпанац стоји иза новог начина Ђоковићевих прослава победа - „давања“ публици мимиком рукама.

        Новаков млађи брат Марко открио је да му је Имаз помогао у одређеним периодима у животу да превазиђе проблеме који су га мучили.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари