Новак слави рођендан: Данас је великих 3 - 1!

РОЂЕНДАН ПОСВЕТИО ФОНДАЦИЈИ НОВАК ЂОКОВИЋ И ПОЗВАО ЈЕ СВЕ ДА МУ СЕ ПРИДРУЖЕ У ОВОЈ „МИСИЈИ“

  • Најбољи српски тенисер свих времена и један од најбољих светских играча Новак Ђоковић данас пуни 31 годину. Ево шта је он пожелео себи!

        Новак Ђоковић данас дува 31 свећицу на рођенданској торти.

        Тенисер, шампион, забављач. Али, пре свега отац. И добар момак.

        Шта пожелети човеку који је остварио све своје снове, у спортском смислу, који има породицу и остварен је у сваком погледу?

        То што се стално шалим и правим неке фазоне, то је део моје личности. Такав сам.

        Пре свега, здравље, да се врати у сам тениски врх и да остане сјајан тип, спортиста, да ужива у ономе чиме се бави, да настави да увесељава навијаче широм света.  

        Титуле? Има их толико да вероватно има посебну просторију у којима чува све трофеје и признања. Ако их и не буде - нема везе, јер ушао је у историју тениса, освојио је све гренд слем титуле, трофеје на Мастерс турнирима, био је шампион Дејвис купа са Србијом, својом земљом.

        Наставићемо да те бодримо, Ноле (и да се нервирамо кад те не иде), али толико си већ урадио за себе и своју земљу да не мораш више ни прстом да мрднеш. Његова Фондација је помогла многим обдаништима и школама у Србији, о својој земљи увек говори поносно.

        „Данас је великих 3-1!!! Лудо је како време лети и сваким даном све више схватам како сам био срећан свих ових година што сам био окружен људима које волим и што сам направио каријеру на терену. Знам како је тешко одрастати у тешким условима, уз проблеме и како мало може да значи много. Зато сам одлучио да овај рођендан посветим ономе што ми је блиско срцу - Фондацији Новак Ђоковић. Почели смо рад 2007. године и од тада нашим тим у Србији помаже деци, поготово оној са посебним потребама, да одрастају, развијају се и играју, буду маштовити, а и да уче да поштују друге и да чувају природу“, написао је Ђоковић на свом Фејсбук профилу.

        Позвао је све да му се придруже у овој „мисији“.

        „Ваша помоћ ће значити много, допринеће! Било да донирате 5 или 500 долара, значи! Свака помоћ је важна“, навео је Новак уз захвалност свима који су се већ укључили у подршку Фондацији. 

        На Новаковом Твитер налогу „пљуште“ рођенданске честитке. Издвојили смо једну:

        „Здраво, Новаче. Ја сам Арчи, имам 12 година и обожавам да гледам кад играш. Ти си звезда и инспирисао си ме да и ја почнем да се бавим тенисом. Увек играш одлично и срећан сам кад победиш. Ти си један од најбољих тенисера за које знам. Ти си цар!“, написао је извесни Арчи.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари