Новак: Серена најбоља на свету свих времена

НИЈЕ КАО ДА НИКАДА НИЈЕ ОСВОЈИЛА ГРЕН СЛЕМ, ОСВОЈИЛА ЈЕ 23,

И СТАЛНО СЕ ВРАЋА И ИНСПИРИШЕ СВЕ

Новак са Олимпијом

        Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да га све оно што ради Серена Вилијамс инспирише и да му је драго што има леп однос са њом.

        Вилијамсовој је Ролан Гарос први Грен слем на којем игра од порођаја у септембру прошле године, а Ђоковић је пре неколико дана имао прилику да упозна њену ћерку Олимпију.

        После победе над Ђаумеом Мунаром у три сета, Ђоковић се осврнуо на посебну везу коју има са Сереном.

        „Обожавам Серену. Све суперлативе и лепе речи којих можете да се сетите она заслужује. Посебно сада, пошто је родила Олимпију. После свега што је постигла у спорту, видети је да се вратила и да проводи сате и сате на терену је импресивно. И инспиративно је, заиста јесте. Имам заиста леп однос са њом, али не знам да ли знате, али њена ћерка је старија један дан од моје. Дописивали смо се у том периоду, било је лепо што је поделила са мном и мојом супругом неке ствари кроз које је пролазила. И осећао сам се изузетно блиско са њом. Све што могу да кажем је да јој желим све најбоље“, нагласио је Ђоковић.

        На питање да ли мисли да је очевима много лакше да играју тенис него мајка, Ђоковић, иначе отац двоје деце, одговорио је потврдно, а потом појаснио и зашто то мисли:

        „Мислим да је јасно зашто је тако. Због свега кроз шта жена пролази током трудноће, порођаја и после свега тога. Жао ми је због свих момака, али је женама много теже. И због тога је чак импресивније када се врате на терен, а посебно Серена, после свега кроз шта је прошла. То не смемо да заборавимо. Није као да никада није освојила Грен слем и сада жели да се врати да би постигла нешто. Освојила је 23. Она је најбоља спортисткиња на свету свих времена вероватно и стално се враћа и инспирише све. Користи тенис као платформу да уради нешто добро и зато се и вратила. Види се колико воли то“.

        Ђоковића у трећем колу другог Грен слема сезоне чека сусрет са још једним Шпанцем Робертом Баутиста-Агутом.

        N1
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари