Новак отказао учешће на турниру Мубадала!

ПРОТЕКЛИХ ПАР ДАНА ОСЕТИО БОЛОВЕ У ЛАКТУ, ПО САВЕТУ ЛЕКАРА ОДЛУЧИО ДА ПРОПУСТИ ТАКМИЧЕЊЕ

        Новак Ђоковић неће учествовати на егзибиционом турниру Мубадала у Абу Дабију, јер је протеклих пар дана осетио болове у лакту. После савета лекарског тима донета је одлука да пропусти ово такмичење

        - Изузетно сам разочаран што сам принуђен да се повучем са турнира у Абу Дабију. Нажалост, у последњих пар дана поново ми се јавио бол у лакту и након прегледа лекари су ме саветовали да ништа не ризикујем, да би требало да пропустим ово такмичење, и да одмах наставим са терапијама. Веома сам тужан јер сам жељно чекао да поново почнем да играм званичне мечеве. Уживао сам у припремама и радовао се турниру у Абу Дабију, где волим да учествујем, рекао је Новак Ђоковић.

        Ђоковић је одсуствовао шест месеци управо због лечења повреде лакта, а наступ у Абу Дабију требало је да му буде први после дуге паузе. Ипак, на његову борбу за поене - љубитељи тениса ће морати додатно да сачекају.

        - Остаје да прихватим ову ситуацију и сачекам резултате терапија како бих што пре могао да се вратим на терен и уђем у пун ритам. Све ово може да утиче и на почетак сезоне и план турнира који сам направио, али одлука ће бити донета наредних дана, закључио је Новак Ђоковић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари