Новак: Мари заслужио да буде светски број 1.

НАЧИН НА КОЈИ ЈЕ НАПРЕДОВАО У ОВИХ ГОДИНУ ДАНА ЈЕ НЕВЕРОВАТАН, ЦЕНИМ СВЕ ШТО ЈЕ ПОСТИГАО

Енди Мари и Новак Ђоковић

        Српски тенисер Новак Ђоковић завршио је учешће на Мастерсу у Паризу пре финала и тако ставио „прво место“ у руке Ендија Марија који све држи под сопственом контролом. Новак је изјавио да је Енди Мари заслужио да постане светски број један, као и да није забринут због својих игара.

        Марију се, после пораза Ђоковића од Марина Чилића у четвртфиналу Мастерса у Паризу, указала шанса да први пут у каријери постане најбољи тенисер света, за шта му је потребан данашњи тријумф против Милоша Раонића.

        „Уколико Мари дође на прво место то ће бити заслужено. Начин на који је напредовао у последњих годину дана је невероватан. Јако ценим све што је постигао. У потпуности је заслужио да се нађе у овој позицији“, рекао је Ђоковић, а преноси сајт ATP.

        Ђоковић, који је 122 недеље заредом на тениском врху, истиче да нормално да дође до промена.

        „На крају крајева, све је ово спорт. Не можеш да очекујеш да увек побеђујеш. Нисам забринут због своје будућности“, поручио је наш најбољи спортиста.

        Новинаре је занимало и да ли ће Новак остати у Паризу да погледа све мечеве до краја!?

        „Да, наравно да ћу остати у Паризу и погледати све мечеве. И оставићу свог сина самог код куће“, казао је иронични Новак уз осмех, а насмејао је и присутне новинаре.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари