Новак и ја ћемо успети

СРПСКА ТЕНИСЕРКА АНА ИВАНОВИЋ ОБЕЋАЛА: ОСВАЈАМО ХОПМАН КУП

         СРПСКА тенисерка Ана Ивановић изјавила је данас да се нада како ће у тандему са Новаком Ђоковићем освојити Хопман куп, који им је пре две године измакао, пошто су због повреда уочи финала са Американцима морали да се повуку са турнира.

         „Били смо тако близу прошли пут и разочарана сам због начина како се све завршило. Лоше смо се осећали и Новак и ја, надам се да ћемо ове године освојити титулу,“ рекла је Ивановић за тамошње медије.

         Најбоља српска тенисерка претходну сезону завршила је на 13. месту, али је најавила повратак у Топ 10.

         „То је био мој циљ ове године и била сам врло близу. Надам се да ћу у предстојећој сезони успети у томе и да ћу бити у бољој позициј пред највеће турнире. Неколико девојка је било доминантно, али имам амбицију да почнем да побеђујем и најбоље тенисерке. Морам да наставим вредно да радим и да верујем у себе,“ додала је Ивановић.

         Новак и Ана ће се као први носиоци такмичити у А групи заједно са селекцијама Италије (Андреас Сепи и Франческа Скјавоне), Немачке (Томи Хас и Андреа Петковић) и домаћина Аустралије (Бернард Томић и Ешли Берти).

         Учесници Б групе су САД (Џон Изнер и Венус Вилијамс), Шпанија (Фернандо Вердаско и Анабел Медина Гаригес), Јужна Африка (Кевин Андерсон и Шанел Шеперс) и Француска (Жо-Вилфред Цонга и Матилда Јохансон).

         Победници група пласираће се у финале јубиларног 25. Хопман купа, који је на програму од 29. децембра до 5. јануара у Перту.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари