Надал: Енди и Новак се враћају врло брзо…

АКО НЕ НА НАРЕДНИМ ТУРНИРИМА, ОНДА НА ОНИМ ПОСЛЕ ЊИХ, ИЛИ КАСНИЈЕ У ТОКУ СЕЗОНЕ

Рафаел Надал и Новак Ђоковић

        Најбољи шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да ће Новак Ђоковић и Енди Мареј превазићи тренутну кризу у форми и заиграти као прошле године.

        - Они ће поново бити на свом најбољем нивоу. Ако су број 1 и број 2, сигурно постоји разлог. Ако се то не деси на наредним турнирима, десиће се на оним после њих, а ако не ни тада, онда касније у току сезоне. Нажалост по мене, вратиће се они врло брзо, рекао је Надал за Tennis World USA.

        Дефинитивно Британац и Србин играју испод свих очекивања. Мареј није долазио до финала ни у Монте Карлу ни у Барселони. С друге стране, Новак ове године има скор 14-4, после победе у Дохи је испао у другом колу Аустралиан Опена, а губио је и у Мексику и Монте Карлу. На другој страни Надал још увек нема пораз на шљаци, али свакако да је главни турнир сезоне у овом делу године Ролан Гарос.

        - Срећан сам због две титуле после две добре недеље, сада тренирам да будем у најбољој форми у Мадриду, Риму и Паризу. Иде ми добро и циљ ми је да одржим висок ниво игре. Желим да се борим за освајање Ролан Гароса, тамо може свашта да се деси. Међутим, победе у Монте Карлу и Барселони су ми у овом тренутку и више него довољне - закључио је Надал.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари