Марјан Вајда, засад, само помаже Ђоковићу

У ОВОМ ТРЕНУТКУ НЕ ПОСТОЈИ КОНКРЕТАН ДОГОВОР ОКО ДАЉЕ САРАДЊЕ, ИЋИ ЋЕ СЕ КОРАК ПО КОРАК

Новак Ђоковић и Марјан Вајда

        PR тим Новака Ђоковића проследио је медијима кратко саопштење, поводом обнављања сарадње словачког тренера Марјана Вајде и најбољег српског тенисера. У саопштењу, које преносимо у целости, истиче се да Вајда, засад, само помаже Новаку у припремама за сезону на шљаци.

        - Марјан је дошао да помогне. У овом тренутку не постоји конкретан договор око даље сарадње, нити се разговарало о дужини трајања њиховог заједничког рада. Ићи ће се корак по корак. Вајдина улога у овом тренутку је да пружи подршку Ђоковићу кроз тренинге и припреме за сезону на шљаци.

        Вајда се повукао из тениса пре годину дана, како би провео више времена са породицом и ћеркама. Међутим, сада је узбуђен што се поново нашао на терену. Ужелео се игре и овог спорта, а јако му је стало да помогне Новаку. Кренули су да тренирају пуном паром, и осећа се изузетно позитивна енергија у тиму.

        Ђоковић је такође срећан што је Вајда уз њега, обојица воле кад су заједно. Ипак је то тандем који је годинама остваривао врхунске резултате, беспрекорно функционишу на терену, и одлично се слажу ван терена - стоји у саопштењу PR тима Новака Ђоковића.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари