Мари: Прво место није био циљ за ову годину

МИСЛИО САМ ДА ЈЕ ШАНСА ЗА ТО ПОЧЕТАК 2017, АКО СЕ ТО ДОГОДИ НАРЕДНЕ НЕДЕЉЕ, БИЋЕ СЈАЈНО

   Енди Мари

        Британац Енди Мари рекао је да му првобитни циљ није био да ове године постане светски број 1.

        Њему недостаје само још једна победа на Мастерсу у Паризу како би у томе и успео, с обзиром да је Ђоковић испао са турнира од Марина Чилића.

        Мари ће се за финале борити са Милошем Раонићем који је савладао Жоа Вилфреда Цонгу.

        С обзиром да је Ђоковић свој меч завршио пре Маријевог сусрета са Бердихом, други рекет света рекао је да је био мало нервозан.

        „Можда сам био мало нервозан пре почетка меча, али када сам изашао на терен нисам дозволио да ме то поремети. Нисам играо другачије у односу на друге мечеве, што је добро. Вероватно ће исто бити и у полуфиналу“, рекао је Мари, који каже да није под притиском да сада постане први тенисер света, јер ће бити још прилика у будућности.

       „Не знам како ћу се осећати ако постанем први тенисер света, то је ново искуство за мене. Није то један меч, већ цела сезона, 12 месеци рада. Мој циљ није био да ове године то постанем, већ сам мислио да је шанса за то почетак наредне године. Ако се то догоди наредне недеље, биће сјајно. Ако не успем, то ми неће створити додатни притисак, јер ћу имати шансу да то постигнем у будућности“, рекао је Мари.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари