Мајами: Ана убедљива на старту, у другом колу

СРПКИЊА ЈЕ ФУРИОЗНОМ ИГРОМ ДОБИЛА ПРВИ СЕТ ЗА САМО 27 МИНУТА,

А СЛИЧНО ЈЕ БИЛО И У ДРУГОМ, КАДА ЈЕ УЗ ДВА БРЕЈКА ПОВЕЛА СА 3:0

Ана Ивановић

          Српска тенисерка Ана Ивановић успешно је стартовала на WТА турниру премијер серије у Мајамију савладавши данас у другом колу Американку Лорин Дејвис са 2:0 у сетовима - 6:1, 6:1.

          Ивановићева је на турниру постављена за 12. носиоца и била је слободна у првом колу, а стартни меч одиграла је у великом стилу и с лакоћом дошла до очекиваног успеха.

          Дејвис, тренутно 55. на WТА листи, била је без икаквих шанси за изненађење. Српкиња је фуриозном игром добила први сет за само 27 минута, а слично је било и у другом, када је уз два брејка повела са 3:0.

          Американка је у наставку освојила поен на сервис противнице, али је то било све што је успела да уради. Расположена српска тенисерка доминирала је до краја меча и рутински окончала борбу након нешто више од сат игре.

          Ивановићева у шеснаестини финала чека победницу дуела између Италијанке Флавије Пенете и Белорускиње Олге Говорцове.

          Најбоље рангирана српска тенисерка Јелена Јанковић постављена је у Мајамију за седмог носиоца, слободна је у првом колу, а стартни меч игра сутра против Американке Варваре Лепченко.

          Женски турнир на Флориди игра се за укупан наградни фонд од 5,42 милиона долара, а титулу брани први рекет света, Американка Серена Вилијамс.

          Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари