Љути Швеђанин избио зубе српском тенисеру

ВУЧИЋ БРЗО ПРЕБАЧЕН У БОЛНИЦУ, ГДЕ МУ ЈЕ ОДРАЂЕНА И ХИРУРШКА ИНТЕРВЕНЦИЈА

Илија Вучић

  • На челинџеру у Италији Илија Вучић настрадао иза завесе која дели терен од свлачионица, када га је жестоко у лице ударио рекет који је снажно бацио изнервирани шведски тенисер

        Српски тенисер Илија Вучић морао је хитно у болницу, пошто је „ни крив ни дужан“ повређен на челинџеру у италијанском граду Сондрио.

        Шведски играч Патрик Розенхолм нехотице је повредио Вучића, када је на мечу против Луке Панкалдија, бесан због једног лоше одиграног потеза, „зафрљачио“ рекет у завесу која се налазила иза њега, не видевши да је ту српски играч.

        Вучић, који само наступа у дублу и заузима 130. место на ATP листи, спремао се за свој меч иза завесе, када га је жестоко ударио рекет у лице, због чега је остао без два зуба.

        Њему је медицинска служба на турниру одмах пружила прву помоћ, а потом је 26-годишњи српски тенисер брзо пребачен у локалну болницу, где му је одрађена и хируршка интервенција.

       „Наљутио сам се и бацио рекет ка завеси. Оклизнуо сам се у том тренутку и он је одлетео како нисам желео. Иза завесе је стајао играч којег сам јако повредио. Веома се кајем због тога што сам направио“, пренео је портал tennisportalen.se изјаву 29-годишњег Розенхолма.

        Организатори турнира одмах су прекинули меч, дисквалификовали Розенхолма због инцидента који је изазвао и одузели му бодове које је освојио у Италији.

        Илија Вучић морао је да се повуче са турнира због повреде коју је задобио, баш као и Маркус Ериксон, који је требало да наступа са српским играчем у игри парова.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари