Александра Крунић у другом колу Чарлстона

НИЈЕ ДОЗВОЛИЛА ПРОТИВНИЦИ НИЈЕДАН БРЕЈК, ДОК ЈЕ ОНА УСПЕЛА

У СВАКОМ СЕТУ ДА НАПРАВИ ПО ДВА

Александра Крунић

        Александра Крунић ове сезоне не игра на највишем нивоу. Од шест турнира, на колико је учествовала, чак четири је завршила после само једног одиграног меча, а најдаље је догурала на првом у 2018, у Бризбејну, где је стигла до трећег кола.

        На претходна два наступа, у Индијан Велсу и Мајамију, такође је елиминисана у првом колу, али је у Чарлстону започела такмичење у бољем ритму.

        Српска репрезентативка је изборила пласман у друго коло пошто је победила Бетани Матек-Сендс у два сета - 6:2, 6:2, за 68 минута игре.

        Крунићева противници, којој је то био тек други меч ове сезоне после лечења повреде, није дозволила ниједан брејк (имала је само две прилике да јој одузме сервис), док је она успела у сваком сету да направи по два.

        Ривалка најбоље пласираној тенисерки из Србије на WТА листи у наредној рунди турнира у америчком граду биће Кики Бертенс.

        Холанђанка, која је тренутно 27. на свету и 12. носилац у Чарлстону, са Александром је до сада једном одмеравала снаге, прошле године у Гштаду, када је и тријумфовала резултатом 6:3, 6:1.

        Турнир у Чарлстону игра се за укупни наградни фонд од 800.000 долара.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари