Крајиновић желео да се „измери“ против Рафе

СПРЕМИО САМ СЕ, ГЛЕДАО САМ НЕКЕ ЊЕГОВЕ МЕЧЕВЕ И ХТЕО ДА ИГРАМ, ВОЛЕО БИХ ДА СМО ОДИГРАЛИ

Филип Крајиновић

        Сензација Мастерса у Паризу Филип Крајиновић планира да на сјајној 2017. години настави да гради свој успон на ATP листи.

        „Видео сам да могу да играм најбоље на свету. Победио сам Изнера и Кверија, играче који су се борили за Завршни Мастерс. Следећи циљ је Топ 10“, рекао је Крајиновић.

        Он је у Паризу требало у четвртфиналу да игра против првог фаворита Рафаела Надала, али му је Шпанац предао меч без борбе.

        „Био сам спреман и за Надала. Имао сам тактику за Надала, планирао сам да у том мечу будем агресиван. Спремио сам се, гледао сам неке његове мечеве и хтео да играм. С једне стране сам срећан јер ми је предао, пошто сам прошао у полуфинале, али бих делом волео и да смо одиграли. Сигуран сам да ћемо се састати у будућности, можда већ следеће сезоне, а ја му желим брз опоравак“, рекао је Крајиновић.

        Крајиновић је играо финале престижног турнира, а годину коју је почео на 284. позицији завршиће као 33 играч света.

        „Радио сам много и тренутно сам на 33. месту. Нисам очекивао да ћу се тако брзо пробити, али је Париз био изузетан. Срећан сам што ћу следеће године играти све велике турнире, са најбољим играчима и надам се ћу ускоро доћи до Топ 10“, додао је српски тенисер.

Ђоковић ми није купио стан

        Крајиновић је протеклих дана открио да му је Новак Ђоковић много помогао у најтежем периоду каријере, када је због повреде остао без спонзора, али је демантовао неке наводе појединих медија.

        „Није истина да ми је Ђоковић купио стан. Само ми је омогућио да тренирам, будем у Монте Карлу“, рекао је Крајиновић.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари