Крајиновић би желео да заигра у Нишу, али…

СРЦЕ МИ КАЖЕ СРБИЈА, А БОЛ ЈОШ УВЕК КОЧИ, МОЖДА ИПАК УСПЕМ ДА СЕ ОПОРАВИМ И СПРЕМИМ ЗА МЕЧ

Филип Крајиновић

        Филип Крајиновић због повреде Ахилове тетиве пропустио је турнир у Сиднеју и Аустралијан Опен, али можда неће Дејвис куп меч против САД.

        Иако га селектор Србије Ненад Зимоњић није уврстио на списак од пет играча за дуел првог кола Светске групе, Крајиновић не губи наду да ће ипак заиграти у Нишу, од 2. до 4. фебруара.

        „Срце ми каже Србија, а бол још увек кочи. Иако повреда није санирана, стао сам данас на терен и кренуо са првим тренинзима, јер можда ипак успем да се опоравим и спремим за меч са Американцима. Од септембра мислим о том мечу, велика жеља ми је била да играм пред нишком публиком, у Чаиру и десило се шта се десило. Надам ме не напушта и ја још увек верујем да ћу угледати и доживети ватрену публику какву само има Ниш“, изјавио је 36. играч на ATP листи.

        Ненад Зимоњић према прописима ITF има право измене два играча сат времена уочи жреба који је на програму 1. фебруара, што би могао да искористи уколико се Крајиновић опорави и припреми.

        „Лекари су ми рекли да ме очекује дуг опоравак, али ја верујем у супротно. Надам се да ћу изаћи на терен против Американаца и да ће Србија победити“, оптимистично је поручио Крајиновић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари