Како је Зузана Шишак расплакала Ђоковића

ИЗВЕСНА ПОЉАКИЊА ПОСТАВИЛА НА ИНТЕРНЕТ ЕМОТИВАН ВИДЕО-КЛИП

О ЖИВОТУ ПРВОГ ТЕНИСЕРА СВЕТА

 

        У анимираном филму, који прати живот најбољег спортисте света од раног детињства, виде се све ствари кроз које је момак са Бањице морао до прође до светског врха.

        На почетку клипа - симболично названог „Ајде!“ - види се како млађани Новак гледа тријумф свог идола Пита Сампраса на Вимблдону 1993. године.

        У изузетно емотивном и поенталном клипу виде се почеци првог тенисера света на Копаонику, и решеност Новака да једног дана од буде тај који ће подићи трофеј најпрестижнијег турнира на свету.

        С друге стране, нажалост, ту је и све оно што је пратило велики број наших спортиста на путу до врха света - тренинзи у нехуманим условима, по базенима, незавршеним теренима, али и NATO агресија на Србију 1999. године када је велики број наших суграђана изгубио живот.

        Такође, ствар која се некако издваја налази се у последњим секундама клипа, суштина свега, када три дечака мењају улоге са Нолетом из 1993. године.

       „Остао сам без речи због овог видеа! Присетио сам се толико важних момената из свог живота да су ми буквално очи пуне суза. Почаствован сам, ма дирнут сам овим делом! Зузана пред тобом су сјајни успеси, нема сумње. Много ти хвала на овом видеу“, написао је Новак на свом фејсбук профилу.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари