Иванишевић: Новак као Реал - не одбија се

ИМАТИ АГАСИЈА НА ТРИБИНИ ЈЕ ДОБРО, ЈОШ БОЉЕ АКО ТИ ЈЕ ТРЕНЕР,

МОЖЕ МНОГО ТОГА ДА ДОНЕСЕ

Андре Агаси и Горан Иванишевић

  • То што сам ја прекинуо сарадњу са Бердихом ништа не значи, Ђоковић има свог тренера, видећемо колико ће потрајати - поручио је Горан

        Сарадња Томаша Бердиха и Горана Иванишевића је завршена, а спекулације о новом послу су већ почеле. Изјава Новака Ђоковића да тражи још једног тренера који ће са њим бити током већег броја турнира је само додатно „подгрејала” приче о сарадњи Србина и Хрвата.

        - Већ сам раније причао да је Новак као Реал Мадрид, позив таквог играча би било тешко одбити. То што сам ја прекинуо сарадњу са Бердихом не значи ништа, Новак има свог тренера и видећемо колико ће то потрајати - рекао је Иванишевић српским извештачима у Паризу.

        Није сигуран колико ће сарадња Агасија и Новака потрајати.

        - То што раде заједно је феноменално, али не знам колико ће трајати. Не видим Андреа да буде 20-25 недеља са њим, има превише обавеза. Имати Агасија на трибини је добро, још боље ако ти је тренер. Имају сличну игру са основне линије и када неко ко је освојио све грен слемове седи у боксу може много тога да донесе. Није тенис само форхенд и бекхенд, има ту много више. Ипак, најбитнији је то што Ноле већ игра боље што се види.

        На питање ко је главни фаворит на Ролан Гаросу дилему није имао.

        - Рафа! Игра невероватно и тешко га је зауставити. Може да изгуби само ако двојица стоје с друге стране мреже - са осмехом закључује Иванишевић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари