Ђоковић од јула - два тренинга - и то левицом

ДИРЕКТОР МАСТЕРСА У ПАРИЗУ, ГИ ФОРЖЕ, ОТКРИО И ДА ДВА И ПО МЕСЕЦА НИЈЕ УОПШТЕ ИГРАО ТЕНИС

Новак Ђоковић 

        Новак Ђоковић се опоравља од повреде лакта и спрема за нову сезону, коју би требало да започне уочи Нове године на егзибиционом турниру у Абу Дабију.

        Он је ван терена од средине јула, након што је у четвртфиналу Вимблдона, због болова, морао да преда меч Томашу Бердиху.

        Проблем са лактом, који је Ђоковић јако дуго „вукао“, натерао је некада најбољег тенисера света да направи дугу паузу, јер је веома компликован.

        Он од када се повукао није узео рекет у десну руку!

        То је открио директор мастерса у Паризу, Ги Форже

        „Ђоковић није уопште играо тенис два и по месеца. А прошле суботе ми је рекао да је од предаје меча на Вимблдону само два пута тренирао, и то левом руком“, открио је Ги Форже.

        Српског аса дуго одсуство коштало је великог пада на ATP листи. Тренутно је седми, али ће од понедељка због новог губитка бодова бити ван топ 10 најбољих играча света, што ће бити његов најлошији скор од марта 2007. године.

        Он је најавио да ће се вратити тенису на егзибицији у Абу Дабију, која ће се играти од 28. до 30. децембра, а Ђоковић ју је освајао три пута у каријери - 2011, 2012. и 2013. године. Након тога требало би да учествује на Аустралијан Опену, првом гренд слему у години.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари