Џеј Џеј у осмини финала Аустралијан опена

НАЈБОЉА СРПСКА ТЕНИСЕРКА САВЛАДАЛА ЈЕ ЈАПАНКУ КУРУМИ НАРУ СА 6:4, 7:5, СУДИЈА ЈЕ ОПОМЕНУО ТРИ ПУТА ЗБОГ РАЗГОВОРА СА ПУБЛИКОМ

Јелена Јанковић

         Јелена Јанковић је савладала Куруми Нару у трећем колу Аустралијан опена са 6:4, 7:5. Српску тенисерку у осмини финала чека дуел са Симоном Халеп из Румуније. Од досадашња три међусобна меча наша играчица је два изгубила.

         Најбоља српска тенисерка оценила је после победе над да није играла добро и да је имала више среће од Јапанке.

         - Намучила сам се поштено у овом мечу - и ментално и физички. Нисам играла добро, за разлику од моје протиивнице. Срећна сам што сам прошла даље - рекла је Јанковић.

         Српска тенисерка је током меча била опоменута од судије јер је неколико пута викнула на некога у публици, за кога је касније открила да је био њен брат Марко.

         - Жао ми је што сам викала, једноставно сам била недовољно испавана и зато сам била нервозна. Викала сам на брата, али он то може да поднесе. Правио је оне његове фаце и у једном тренутку сам пожелела да одем до бокса и ошамарим га - у шаљивом тону је рекла Јанковићева.

         Српска тенисерка је у другом сету губила са чак 5:2, али у тренутку када се чинило да ће одлучити трећи сет, Јапанки су кола кренула низбрдо, што је Јанковићева захваљујући искуству искористила, преокренула ток меча у своју корист и пласирала се у осмину финала.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари