Ђоковић опорављен и спреман за Дејвис куп

ОЧЕКУЈЕ НАС ТЕЖАК МЕЧ, БЕЗ ОБЗИРА НА ТО ШТО ЗА ШПАНИЈУ НЕЋЕ ИГРАТИ РАФАЕЛ НАДАЛ

Новак Ђоковић

        Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је повреда лакта, због које је пропустио Мастерс у Мајамију, прошлост и да је спреман за четвртфинале Дејвис купа против Шпаније.

       „Све је добро, немам болове, много времена сам посветио опоравку и надам се да ћу бити спреман. Очекује нас тежак меч, без обзира на то што за Шпанију неће играти Рафаел Надал“, изјавио је Новак Ђоковић на конференцији за медије.

        Ђоковић је прокоментарисао и недавну Надалову изјаву када је Шпанац рекао да није сигуран да ли је српски ас повређен.

       „То је његова ствар, нисмо разговарали, тако да вероватно није знао о каквој је повреди реч“, навео је светски број два.

        Када је у питању сарадња са Ненадом Зимоњићем, који је на месту селектора наследио Богдана Обрадовића, Ђоковић је истакао да је у питању најбољи и најлогичнији потез.

       „Обрадовић је једини селектор који је освојио Дејвис куп и његов допринос том успеху био је велики, али дошло је време за промене и Зимоњић, који је већ радио овај посао пре десет или више година био је најлогичнији избор. Осим тога, он је још активан играч, може да нам помогне, а поен у дублу је изузетно важан“, поручио је Ђоковић.

        Меч између Србије и Шпаније игра се од 7. до 9. априла у дворани „Александар Николић“.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари