Ђоковић изговорио 14 речи и захвалио се…

НАКОН КОНСТАТАЦИЈЕ НОВИНАРА ДА СУ РЕЗУЛТАТИ У МЕЛБУРНУ

И У АКАПУЛКУ ИЗНЕНАЂУЈУЋЕ ЛОШИ

Новак Ђоковић

  • Разговор са репортерима у Акапулку није пријао Ђоковићу, који је после питања о форми и резултатима у 2017. рекао само: „Грациас“ и отишао...

        После Роџера Федерера и Рафаела Надала, и наш Новак Ђоковић доживео је пораз у првом сусрету са Ником Кирјосом у каријери.

        Ђоковић, који је затражио и добио „вајлд кард“ од организатора ATP турнира у Акапулку, где је потом био постављен и за првог носиоца, изгубио је резултатом 6:7 (9:11), 5:7 после сат и 48 минута велике борбе са Аустралијанцем, који га је често у претходном периоду „прозивао“ и „пецкао“.

        Након несхватљиво лако изгубљеног последњег сервис гема на мечу, у којем није освојио ни поен, наш ас хладно се поздравио са Кирјосом и потом прилично невољно и кратко разговарао са новинарима у познатом мексичком летовалишту.

        Говорећи на енглеском, Ђоковић је употребио свега 14 речи пре него се захвалио на шпанском и отишао, одбивши да разговара о паду форме, а све након констатације новинара да су резултати на Аустралијан опену и у Акапулку изненађујуће лоши.

        На питање како се осећа после елиминације у четвртфиналу, Ђоковић је рекао:

        „Не сјајно“.

        Потом је новинар подсетио нашег спортисту на Кирјосов темперамент, начин на који се сукобио са многима на терену и око њега, констатујући да Аустралијанац није више играч какав је био прошле сезоне, на шта је Србин одговорио…

        „Одлично је сервирао. Заслужио је да победи. Честитке“.

        Када су репортери покушали да добију коментар о скромним резултатима у 2017. години, добили су само...

        „Хвала“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари