Ђоковић чека Зверева, а можда и Крајиновића

НАКОН ТОГА ПУТ БИ НОВАКА МОГАО ДА ВОДИ НА ПОБЕДНИКА ИНДИЈАН ВЕЛСА ХУАНА МАРТИНА ДЕЛ ПОТРА

Новак Ђоковић

        Новак Ђоковић остварио је слаб резултат на првом мастерсу сезоне у Индијан Велсу, а прилику да се искупи имаће у Мајамију, који стартује ове недеље.

        Први услов је да Новак наступи...

        Он ће као девети носилац и шестоструки освајач пехара на Флориди бити слободан у првом колу, а потом ће сачекати победника меча у којем се састају Француз Бено Пер и Немац Миша Зверев.

        Уколико са успехом прође ту препреку, у трећем колу би могао да одмери снаге са земљаком Филипом Крајиновићем, 22. фаворитом за титулу, који претходно мора да савлада неког од квалификаната.

        Након тога пут би Новака могао да води на победника Индијан Велса Хуана Мартина дел Потра, који је савладао у финалу Роџера Федерера, који се налази у другом делу жреба.

        У Мајамију ће наступати још три српска тенисера.

        Душан Лајовић ће ће у првој рунди одмерити снаге са Аргентинцем Орасио Себаљосом, Виктор Троицки са Канађанином Денисом Шаповаловим, док ће Миомир Кецмановић, који је добио специјалну позивницу организатора турнира, прво играти са Узбекистанцем Денисом Истомином.

        Федерер, који брани трофеј у Мајамију и први је носилац, у другој рунди састаће се са победником меча двојице квалификаната.

        Мастерс у Мајамију стартује у среду, а наградни фонд је 9.972,535 долара.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари