Ђоковић: Била ми је само потребна масажа…

ЗАИСТА МИ ЈЕ ДРАГО ШТО САМ СЕ ВРАТИО, МИСЛИМ ДА САМ ИГРАО ВИСОКИМ ИНТЕНЗИТЕТОМ, КАЖЕ НОВАК

Новак Ђоковић и Кајл Едмунд

        Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је данас да је задовољан што је одиграо цео меч на Отвореном првенству САД у Њујорку и да се осећа добро, после масаже десног лакта током дуела осмине финала против Британца Кајла Едмунда.

        „Сјајан је осећај одиграти цео меч. Први цео меч одиграо сам само у првом колу а сада и у четвртом, после неколико чудних рунди. Заиста ми је драго што сам се вратио, мислим да сам играо високим интензитетом“, рекао је Ђоковић после меча.

        Ђоковић је у другу недељу последњег гренд слем турнира ушао са пет сати и четири минута проведена на терену, пошто су му Чех Јиржи Весели и Рус Михаел Јужни предали мечеве другог и трећег кола.

        Први тенисер света пласирао се данас у четвртфинале Ју Ес опена пошто је после непуна два сата победио 84. тенисера света Британца Кајла Едмунда са 6:2, 6:1, 6:4.

        „Кајлу желим све најбоље. Има само 21 годину и играо је свој први меч на (терену) ,Артур Ешу’ и заслужује аплаузе“, рекао је Ђоковић.

        Српски тенисер је средином трећег сета тражио помоћ физиотерапеута, који му је измасирао десни лакат.

        „Осећам се заиста добро, да будем искрен. Све је у реду, била ми је само потребна масажа. Желео сам добро да почнем меч. Натерао сам Кајла да ради напорно за сваки поен, желео сам да га ,шетам’ по терену“, навео је Ђоковић.

        Српски тенисер ће у четвртфиналу играти против 11. тенисера света Француза Жоа Вилфреда Цонге.

        Ђоковић се 10. годину узастопно пласирао у четвртфинале Ју Ес опена, а на последњих 30 гренд слем турнира, он је на 29 стизао најмање до четвртфинала, а само је ове године на Вимблдону елиминисан у трећем колу.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари