Дејвис куп: Амери не знају пола српског тима

КУРИЈЕР РЕКАО ДА ЊЕГОВ ТИМ ПОЗНАЈЕ ДОБРО СЕЛЕКТОРА ЗИМОЊИЋА, КАО И ИГРАЧЕ ЛАЈОВИЋА И ЂЕРЕА

Америчка тениска репрезентација у „Чаиру“

        Хала „Чаир“ биће од 2. до 4. фебруара место за уживање тениске публике. У граду на Нишави, у то време, Дејвис куп репрезентације Србије и САД играће једна против друге, за пласман у четвртфинале Светске групе.

        Из српског табора најављују борбу, а селектор америчке тениске репрезентације Џим Куријер рекао је у среду да то што Србија у Дејвис купу наступа без најбоље рангираних играча не мора да значи много, али верује да је његова екипа боља.

        „Пласман на ATP листи не мора ништа да значи, ми смо играли и губили и против играча који нису међу првих 100“, рекао је Куријер.

        Куријер је на конференцији за новинаре рекао да његов тим познаје добро селектора репрезентације Србије Ненада Зимоњића, као и играче Душана Лајовића и Ласла Ђереа, али не и осталу тројицу српских играча који су испод стотог места на ATP листи.

        Некад легендарни тенисер казао је да је амерички тим састављен од искусних играча који су већ играли у националном тиму, Дејвис купу и ATP турнире.

        Куријер је рекао да је Тениски савез Србије прихватио репрезентацију САД у Нишу на најбољи могући начин. „Хотел и терен су одлични. Немамо проблем са шљаком, играли смо на тој подлози и као домаћини“, истакао је Куријер.

        Он је казао и да је од времена када је он играо, тениска игра сада много боља, као и опрема, док су играчи физички спремнији.

        Колико су његови играчи спремни и да ли су бољи од наших сазнаћемо од прекосутра.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари