Davis Cup: Борба за опстанак Србија-Индија

СЕЛЕКТОР ОБРАДОВИЋ ЈЕ ЗАДОВОЉАН ЖРЕБОМ И НАЈАВИО

ДА ЋЕ ПРВОГ ДАНА СИГУРНО ИГРАТИ ПРИЈАВЉЕНИ ИГРАЧИ

Душан Лајовић

        Пред нашом Дејвис куп репрезентацијом је изузетно важан викенд у Индији. Дуел две селекције почеће у петак Душан Лајовић и Јуки Бамбри.

        Жребом у Бангалору, у четвртак је најављен дуел Дејвис куп репрезентација Србије и Индије. Победник остаје у Светској групи.

        Серија мечева почеће у петак, окршајем Душана Лајовића и Јукија Бамбрија, од 11.30 часова по средњоевропском времену. После њих, на терен ће изаћи Филип Крајиновић и Сомдев Деварман.

        Меч Србије и Индије биће одигран од 12. до 14. септембра у трећем највећем индијском граду, где ће у суботу од 15.00 часова наступити дублови Ненад Зимоњић - Илија Бозољац против Рохана Бопана и Леандра Паеса.

        Последњег дана такмичења, у недељу од 12.30, играју се узвратни мечеви у синглу: Лајовић - Деварман и Крајиновић - Бамбри.

        Селектор Обрадовић најавио је да ће првог дана сигурно играти пријављени играчи. Жребом је задовољан.

        „Задовољан сам тиме што ће Лајовић први изаћи на терен, наш први играч против њиховог другог, нека да Бог да отвори тај меч добро и да почнемо први дан са вођством. То би психолошки пуно значило тиму. Биће јако тешки услови за игру, без обзира на све временске услове, атмосферу која нас чека... Индијци су сигурно нешто припремили за навијање, биће изузетно тешко, али сам убеђен да смо тим који ће моћи да превазиђе њихово френетично навијање и да нађе праву енергију“, подвукао је.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари