Да ли ће Новак играти на Аустралијан опену?

ДЕФИНИТИВНА ОДЛУКА НАКОН ДВА ТУРНИРА ЕГЗИБИЦИОНОГ КАРАКТЕРА - КУЈОГ КЛАСИК И ТАЈ БРЕЈК ТЕНС

        Роџер Федерер је попут Љубише Трговчевића предвидео да Новак Ђоковић и Енди Мареј неће играти на Аустралијан опену. Тако му се „јавило“...

        Најбољи српски тенисер требало је да игра на турнирима у Абу Дабију и у Дохи, али је одустао због болова у лакту, а још је неизвесно да ли ћемо га гледати на првом гренд слему у сезони - Аустралијан опену, који почиње 15. јануара.

        „Новак ће отпутовати у Аустралију где ће учествовати на два турнира егзибиционог карактера - Кујог класик и Тај брејк тенс. Након тога ће бити донета и дефинитивна одлука о наступу на Аустралијан опену, где је Новак шест пута био шампион“, наводи се на званичном сајту Новака Ђоковића.

        За разлику од Ђоковића, Рафаел Надал, који је претходно отказао учешће на турнирима у Бризбејну и Сиднеју због повреде колена, поручује: „Долазим на турнир Тај брејк тенс пре Аустралијан опена“, уз питање осталим учесницима: „Момци, је л' сте спремни?“.

        На турниру „Тај брејк тенс“, који је планиран за 10. јануар, такмичиће се осам тенисера, а мечеви ће се играти у „супер тај-брејк“ формату, до 10 освојених поена, тако да цео турнир буде готов за једно вече. Најављени су Ђоковић, Надал, Стен Вавринка, Ник Кирјос, „пензионисани“ Лејтон Хјуит...

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари