Бекер: Ђоковић може да се врати на 1. место

ATP ЛИСТА НЕ ЛАЖЕ, МАРИ ЈЕ ТУ СА РАЗЛОГОМ, АЛИ ТО НЕ ЗНАЧИ ДА ЋЕ ДОМИНИРАТИ У БУДУЋНОСТИ

Новак Ђоковић и Борис Бекер

  • Мари је куцао на врата већ неколико година, био је дуго број два док су се на првом месту мењали Роџер, Рафа и Новак. Зато му треба одати признање, покушавао је на све начине и на крају је заслужено најбољи на свету

        Борис Бекер није више тренер Новака Ђоковића, али скоро да не прође ниједан дан да се Немац не провлачи по медијима. Последња у низу је била информација да ће преузети улогу главног тренера у стручном штабу Роџера Федерера.

        Међутим, Бекере не жели да коментарише нове информације, још се бави каријером српског тенисера давајући изјаве широм света.

        - Ђоковић може да се врати на прво место ATP листе, ако поново стави фокус на тенис, а мислим да хоће. Он не воли да губи, не воли да буде број два, не воли да губи у Грен слем финалима, тако да мислим да су га све те ситуације мотивисале. Сигуран сам да ћемо видети фокусиранијег Новака Ђоковића у односу на последњи део ове године, каже Борис Бекер.

        Легендарни Немац се осврнуо и на игре Ендија Марија, али дохватио се и Рафаела Надала, односно Роџера Федерера.

        - Мари је куцао на врата већ неколико година, био је дуго број два док су се на првом месту мењали Роџер, Рафа и Новак. Зато му треба одати признање, покушавао је на све начине и на крају је заслужено најбољи на свету. Имао је невероватну серију на јесен, освојио је четири турнира у низу и на крају је савладао Новака. ATP листа не лаже, он је ту са разлогом, али то не значи да ће доминирати у будућности. Мислим да ће се главна борба водити између Новака и Ендија, видећемо повратак Роџера и Рафе, ту су и млађи.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари