Станојевић остаје тренер Партизана!

У ХУМСКОЈ – УПРКОС ПОСЛЕДЊИМ НЕУСПЕСИМА – ЗАСАД БЕЗ ПРОМЕНА

  • Без коментара остали су и председник клуба Ђурић и остали чланови Управног обора.Новинарима се обратио само портпарол Марко Вјетровић, који је рекао да ће Станојевић водити екипу на пријатељској утакмици против Каљарија

     БЕОГРАД - Александар Станојевић остаје шеф стручног штаба Партизана, закључак је трочасовне седнице Управног обора четворосруког узастопног шампиона Србије.

     Иако су у четвртак увече медији објавили да ће Станојевић бити смењен због неслагања са председником клуба Драганом Ђурићем и да ће екипу преузети бивши тренер Војводине Зоран Милинковић, то се није десило.

     За сада није познато шта се све дешавало у Хумској, а после седнице Управног одбора издато је веома штуро саопштење у којем се истиче да јединство у клубу није нарушено.

     Управни одбор Партизана одржао је седницу посвећену недавним резултатима, пре свега елиминацији из УЕФА такмичења.

     Закључено је да елиминација од ирског шампиона Шамрок Роверса неће уздрмати стабилност, јединство свих структура клуба и оданост армије навијача. Исказана је јасна опредељеност и ангажованост ка остварењу циља – наставак доминације у српском фудбалу, наводи се у саопштењу.

     Седница Управног одбора почела је нешто после девет часова, а састанак је први напустио спортски директор Младен Крстајић. Нешто касније, из сале су изашли Станојевић чланови Управног одбора Драгољуб Вукадиновић и Ратко Затезало.

     Нико од њих ње желео да каже ниједну реч о ономе што се дешава, а без коментара остали су и председник Ђурић и остали чланови Управног обора по завршетку седнице.

     Новинарима се обратио само портпарол клуба Марко Вјетровић, који је рекао да ће Станојевић водити екипу сутра на пријатељској утакмици против Каљарија.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари