Саша Илић не игра дерби, Ђурђевић у строју!

РЕКОРДЕР ПО БРОЈУ НАСТУПА У „ВЕЧИТИМ“ ДЕРБИЈИМА И ДО САДА ЈЕ ИГРАО НА ЊИХ 28

Саша Илић

  •  Капитен Партизана добио парни картон у Новом Пазару и неће играти на 154. „вечитом“ дербију. Урош Ђурђевић на седам картона.

       За разлику од прошлог дуела са Црвеном звездом, када је тренер Марко Николић могао да рачуна на све расположиве снаге, пред 154. „вечити“ дерби, шеф стручног штаба „парног ваљка“ зна да му против највећег ривала овај пут не могу помоћи Саша Илић и Ален Стевановић.

        Стевановић је још раније због повреде завршио сезону, док је капитен црно-белих против Новог Пазара добио четврти жути картон у сезони и мораће да пропусти дуел на стадиону „Рајко Митић“.

        Поред искусног Илића, картоне у екипи Партизана добили су још Урош Ђурђевић и Петар Ђуричковић, али њима није претила суспензија. Најбољи стрелац црно-белих „зарадио“ је седму јавну опомену у Новом Пазару!

        Илић је рекордер по броју наступа у „вечитим“ дербијима и до сада је играо на њих 28. Ове сезоне оба пута је ушао с клупе и имао битне улоге.

        Навијачи Партизана забринули су се, јер је чињеница да је Ђурђевић добијао жуте картоне и против Напретка из Крушевца 25. новембра прошле године, али су они били дупли, што аутоматски повлачи суспензију, тако да се бришу и не гомилају.

        Ђурђевића су судије овог пролећа уписивале у бележнице против Рада, када је и уследила још једна суспензија и морао је да пропусти дуел са Војводином, затим против Црвене звезде, Младости из Лучана и Новог Пазара.

        Николић у 30. колу Суперлиге није могао да рачуна на стандардни бековски пар - Мирослава Вулићевића и Немању Милетића. Њих двојица су против Пазараца „чистили“ картоне и имају права наступа у дербију.

        Дуел између Црвене звезде и Партизана у првом колу плеј-офа Суперлиге игра се у уторак од 17.30 сати на стадиону Рајко Митић.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари