Партизан промовисао и Немању Михајловића

ПРЕ ШЕСТ МЕСЕЦИ СТИГАО У КЛУБ, АЛИ НИЈЕ ИМАО ПРАВО НАСТУПА,

ВЕЛИКИ ПОТЕНЦИЈАЛ У НАПАДУ...

Немања Михајловић

        Фудбалски клуб Партизан у понедељак је представио Немању Михајловића, нападача који је са црно-белима потписао уговор до 2019. године.

        Михајловић, који ће у јануару напунити 20 година, у Партизан је стигао још током лета, али је због става челника „грађевинара“ да не продају играче Партизану и Звезди тада потписао уговор са Телеоптиком.

        „Изузетно ми је драго што сам члан ове породице. Иза мене је тежак период, који сам превазишао. Психички сам много напредовао, најгоре за играча је кад нема утакмице у ногама. Нисам могао да наступам, било ми је криво, али сада је на мени да се вратим у добру форму. Надам се да ће када крене првенство бити све како треба“, рекао је Михајловић новинарима на стадиону Партизана.

        Михајловић је навео да није обраћао пажњу на то на колико је година потписао уговор са Партизаном и истакао да сматра да је прелазак у Хумску јако добар потез.

        Михајловић је већ сарађивао са новим тренером Партизана Иваном Томићем.

        „Сарађивали смо у омладинској селекцији, познајемо се. Верујем да ћу кроз његов систем доста напредовати... У Партизану можете само да напредујете“, навео је Михајловић, који ће у новом клубу носити дрес са бројем 77.

        Михајловић је у Партизан стигао из Рада.

        „Мени ће Рад увек бити у срцу, увек навијам за Рад, осим кад игра против Партизана“, рекао је Михајловић.

        Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да верује да ће Немања Михајловић бити будућност црно-белих.

        „Немања ће бити један од носиоца игре Партизана у будућности, сигуран сам да има квалитет да направи велике ствари. Има вансеријски квалитет, потенцијал који изузетно ценим, он је играч од којег највише очекујем у наредном периоду. Сада је све на њему, на њему је да прича на терену“, рекао је Илиев.

        Илиев је навео да би за црно-беле било много боље да је Михајловић могао да игра током првог дела сезоне у Супер лиги Србије.

        Новинаре је занимало да ли Михајловића види као наследника Андреје Живковића.

        „Не бих волео никога да поредим. Као што је Живковић вансеријски таленат, исто мислим и за Нецу. Желим да буде довољно квалитетан, да преузме одговорност на терену, то је као задатак добио од тренера и мене“, рекао је Илиев.

        Илиев је прошле недеље најавио „трансфер бомбе“, па је упитан да ли ускоро у Партизан стижу нова појачања.

        „Михајловић је за мене та бомба која ће да експлодира, надам се већ на пролеће. Прелазни рок почиње 18. јануара, имајте мало стрпљења“, казао је Илиев.

        Илиев је додао да се доста говори о одласку Умаруа Абубакара, да има доста позива, али да није стигла ниједна конкретна.

        Такође, новинаре је занимало и да ли је тачна информација да је Стефан Бабовић затражио раскид уговора.

        „Нисам причао са њим о његовој даљој каријери. Он је и даље играч Партизана... Ако и до тога дође, он ће имати максималну подршку и од мене и од свих у клубу“, рекао је Илиев.

        Као и у прошлом прелазном року и овог пута се капитен Војводине Марко Иванић повезује са клубом из Хумске, али је према наводима медија он и овог пута одбио понуду Партизана.

        „Не зна ноћ што доноси дан, не зна дан шта доноси ноћ“, био је одговор Илиева на питање везано за Иванића.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари