Наше одбојкашице рутински победиле Алжир

РАЗЛИКА У КВАЛИТЕТУ ПРЕВЕЛИКА, ОВА УТАКМИЦА НИЈЕ МОГЛА

ДА ПОСЛУЖИ НИ КАО ТРЕНИНГ, РЕКАО ЈЕ СЕЛЕКТОР

Женска одбојкашка репрезентација Србије

        Женска одбојкашка репрезентација Србије забележила је и трећу узастопну победу на Светском купу у Јапану, пошто је данас савладала Алжир са 3:0, после чега је селектор Зоран Терзић казао да се мало брине да тим не испадне из ритма.

       „Разлика у квалитету је заиста превелика, тако да, нажалост, ова утакмица није могла да нам послужи ни као тренинг. Прво Перу, па слободан дан, па сад Алжир... постоји мало страх да не испаднемо из заиста доброг ритма. Добро, одмор некада добро дође, а ја се надам да ће утакмица колико толико послужити тиму“, рекао је Терзић након меча.

        Србија је била више него убедљива, пошто је резултат у јапанском граду Мацумото износио по сетовима 25:7, 25:11, 25:3. Репрезентација сада има три везане победе, након почетног пораза од Кине, а сутрашњи противник је Јужна Кореја.

       „То је много озбиљнији и квалитетнији противник, екипа која нам у последње време прави много проблема и која у својим редовима има и можда тренутно најбољу играчицу на свету. Биће много теже и много занимљивије. Ми играмо добро и надам се да тај низ добрих игара можемо да наставимо сутра“, рекао је Терзић.

        Највећа звезда и годинама најбољи играч Јужне Кореје је примач Ким Јеон-кунг.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари